polon Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 to teraz niech ktos mi podpowie jak zaladowac do max8 xfroga...pls
Tores Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Musisz mieć plik xfrog.dli w katalogu plugins. Oczywiście odpowiednią jego wersję. Później wybierasz Import i ładujesz model. Jak pomogłem to możesz mi dać punkt :)
Prezi Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 to ja mam jeszcze pytanie odnosnie importowania plików: mam xfroga 3.5 i ten plik w katalogu plugins jest wstawiony, wszystko pieknie max importuje model roślinki ale bez materiału i przypisanych tekstur ;/ dostaje czysty szary model co jest nietak??
polon Napisano 21 Luty 2008 Autor Napisano 21 Luty 2008 łoł troche czasu minelo, ale ok, sprawdze sobie to w krotce
polon Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 no niestety Tores, okazało sie ze mam chyba nie tą wersje xFroga, z reputem nie pożydze ale jak sprawdze na nowej wersji
Prezi Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 a na moje pytanie wyżej ktos ma jakas odpowiedz ??
polon Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 a na moje pytanie wyżej ktos ma jakas odpowiedz ?? ja nie mam
Tores Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Widocznie sam musisz podać mu ścieżkę do tekstur.
Rekomendowane odpowiedzi