ZiX Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Witam. Mam taki śmieszny problem. Jest taki fragment z tutoriala (po angielsku): 4) We add some more edgeloops and move the verts to form the outline of the breasts, hips and butt. nie wiem, co to jest bevelling :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 A co tu chcesz rozumieć? Dodaj te edgeloopy (skoro wiesz czym są) tak jak na obrazku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiX Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Dobra, już wiem. Trzeba użyć Cut w Edit Geometry i ładnie jak trzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Daj link do tutka jezli mozesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 nie cut a zaznaczasz jednego edges'a i dajesz loop, pozniej connect :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 chyba ring ? btw są do tego jakieś skróty klawiszowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiX Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 pewnie widziałeś te tutoriale ze strony www.3dm3.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 chyba ring ? btw są do tego jakieś skróty klawiszowe? heh moj blad jasne ring :) i sa, nie wiem jakie standardowe ale mozna sobie przypisac :) bez tych skrotow o jak bez reki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi