Gość Grzegorz KK Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Witam. Jeśli do złego działu to dałem proszę mod o przesunięcie wątku w odpowiednie miejsce:). Witam. A więc tak gdy uruchamiam 3ds max 8 pojawia się na moment klepsydra chwile procek pochodzi po czym dalej pracuje normalnie :mad: a 3ds jak się nie uruchomił tak się nie uruchomił:D. Nie mam pojęcia czemu 3ds nie chce mi się uruchomic ponowny restart kompa czy tez uruchomienie pod trybem zgodności także wiele nie daje gdy uruchamiam 3ds to w menedżerze zadań windows, widnieje 3ds-. Proszę o pomoc. Za odpowiedźi z góry dziękuje:). Pozdrawiam.:rolleyes:
mirach Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 To mój pierwszy temat i jeśli do złego tematu to .. A przeczytałeś chociaz regulamin forum jesli chodzi o nazywanie wątków? Czy liczysz ze moderatorzy wszystko za ciebie poprawią ? :) A odnośnie maxa, to jaki komp, jaki system, itp?
Gość Grzegorz KK Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 :) A odnośnie maxa, to jaki komp, jaki system, itp? Witam. Athlon 3ghz+ karta graficzna Radeon 9550 ram1024 Windows XP (SP2). coś jeszcze:)?. A przeczytałeś chociaz regulamin forum jesli chodzi o nazywanie wątków? Czy liczysz ze moderatorzy wszystko za ciebie poprawią ? :) Tak mój błąd z tym nazwaniem tematu :D tak moja pomyłka zdarzyła się raz i ostatni. :D. Pozdrawiam.
mirach Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Sciągnij sobie najnowsza wersje maxa ze strony autodesku, jak też ci nie ruszy to pewnie winda/robaki.
Drakula Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Tak mój błąd z tym nazwaniem tematu tak moja pomyłka zdarzyła się raz i ostatni. . To badz laskaw to zedytowac.
miriam Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Witka Mr Grzegorz KK (Wy) edytuj 1 post, zmień temat na właściwy, tzn. taki, który ukierunkuje na Twój problem, Po drugie nie dawaj postów jeden po drugim, jeśli chcesz coś dopisać, czegoś zapomniałeś itp, edytuj ostatni dodany przez Ciebie post, Po trzecie Witam na forum i zapraszam do zapoznania się z Regulaminem :] Pozdr.
Gość xXRobertXx Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Witam. Jeśli do złego działu to dałem proszę mod o przesunięcie wątku w odpowiednie miejsce:). Witam. A więc tak gdy uruchamiam 3ds max 8 pojawia się na moment klepsydra chwile procek pochodzi po czym dalej pracuje normalnie :mad: a 3ds jak się nie uruchomił tak się nie uruchomił:D. Nie mam pojęcia czemu 3ds nie chce mi się uruchomic ponowny restart kompa czy tez uruchomienie pod trybem zgodności także wiele nie daje gdy uruchamiam 3ds to w menedżerze zadań windows, widnieje 3ds-. Proszę o pomoc. Za odpowiedźi z góry dziękuje:). Pozdrawiam.:rolleyes: Mam ten sam problem. Ostatni raz właczałem go 1 miesiac temu. Gdy teraz chciałem cos w nim zrobić po właczeniu nic sie niedzieje.
SUPER_OkO Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Ostatni raz właczałem go 1 miesiac temu Bo sie przeterminowal juz. Jak nie uzywasz przez miecha to do lodowki chowaj.
Master Kiełbaster Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 poczekaj pare minut to poprosi cię o uiszczenie opłaty i poszczuje BSA.
evarcha Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 nie zaczekajcie o to własnie nadchodzi, wielki koniec MAXa, teraz bedzie tak z naszymi MAXami, to epidemia albo i pandemonium...
Rekomendowane odpowiedzi