Cruzh3r Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 zainstalowałem grę wczoraj przebiegłem się troche w poszukiwaniu referek, w glowie znalazłem taki komputer i go właśnie zrobie. EDIT: W OSTATNIM MOIM POSCIE SĄ RENDERY DO SONDY
ognisty Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 ojejej że tez ja na to nie wpadłem, ten komp jest boski :D (swoją drogą wszystko co falloutowe dla mnie boskie i cudowne...) nie popsuj go :D
Kuba Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 No fajny laptopik. Powodzenia, jeszcze sporo czasu zostało.
Cruzh3r Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 model już raczej skończony:P:P, jescze najwyżej dodam pare detali. teraz unwrap i tekstury.
_haRRy Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Nieźle, już teraz wygląda dobrze. Czekam więc na teksturki. Jednak myślę ,że te wybrzuszenia na bębnie powinny być troszkę szersze
Cruzh3r Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 poszerzyłem odrobine zrobiłem uv'ki. I wypaliłem lightmape na której zrobie teksturkę. lightmapa i siatki
Tony M. Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 bardzo fajne, model bardzo poprawny technicznie, jedynie to trochę niezgodny z konceptem ale tego akurat nikt nie będzie oceniał...
Cruzh3r Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 dzięki. tak hehe, z konceptem rzeczywiście nie pasujący. wtedy co mogłem jeszcze zmienić zacząłem mapować niewiem czemu...:)
Kuba Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Jak spojrzałem na te wystające "rdzenie" i detal tej wnęki z przodu komputera, pomyślałem że przejechałeś się na limicie. Jednak jeśli to polys ze statystyki oznacza trisy, to wielki plus dla Ciebie. Model wyszedł naprawdę super.
Ardeni Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 ... jeśli to polys ze statystyki oznacza trisy... O właśnie, a w tym wypadku oznaczają?
Cruzh3r Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 To jest w Edit meshu, i chodzi o trisy. jakby co moge pokazać faces count. szkoda bo chyba dalej tego nie pociągnę:/ leci Szklana pułapka a jutro mam cały dzień zawalony:/ pozdro
Kuba Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Cruzh3r nie śpij :) W pierwszym poście widać, że zacząłeś malować, a szkoda nie skończyć takiego fajnego modelu. Może jeszcze Ci się uda przed zamknięciem bitwy.
Cruzh3r Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 no dobra na szybko pobrudziłem tekstury i idałem emmisiva(yeah!!).. przykład emiisiva i screenshoty z Ambientem czarnym i ambientem białym
Rekomendowane odpowiedzi