Napisano 27 Czerwiec 200717 l zainstalowałem grę wczoraj przebiegłem się troche w poszukiwaniu referek, w glowie znalazłem taki komputer i go właśnie zrobie. EDIT: W OSTATNIM MOIM POSCIE SĄ RENDERY DO SONDY
Napisano 27 Czerwiec 200717 l ojejej że tez ja na to nie wpadłem, ten komp jest boski :D (swoją drogą wszystko co falloutowe dla mnie boskie i cudowne...) nie popsuj go :D
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Autor model już raczej skończony:P:P, jescze najwyżej dodam pare detali. teraz unwrap i tekstury.
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Nieźle, już teraz wygląda dobrze. Czekam więc na teksturki. Jednak myślę ,że te wybrzuszenia na bębnie powinny być troszkę szersze
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Autor poszerzyłem odrobine zrobiłem uv'ki. I wypaliłem lightmape na której zrobie teksturkę. lightmapa i siatki
Napisano 28 Czerwiec 200717 l bardzo fajne, model bardzo poprawny technicznie, jedynie to trochę niezgodny z konceptem ale tego akurat nikt nie będzie oceniał...
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Autor dzięki. tak hehe, z konceptem rzeczywiście nie pasujący. wtedy co mogłem jeszcze zmienić zacząłem mapować niewiem czemu...:)
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Jak spojrzałem na te wystające "rdzenie" i detal tej wnęki z przodu komputera, pomyślałem że przejechałeś się na limicie. Jednak jeśli to polys ze statystyki oznacza trisy, to wielki plus dla Ciebie. Model wyszedł naprawdę super.
Napisano 28 Czerwiec 200717 l ... jeśli to polys ze statystyki oznacza trisy... O właśnie, a w tym wypadku oznaczają?
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor To jest w Edit meshu, i chodzi o trisy. jakby co moge pokazać faces count. szkoda bo chyba dalej tego nie pociągnę:/ leci Szklana pułapka a jutro mam cały dzień zawalony:/ pozdro
Napisano 1 Lipiec 200717 l Cruzh3r nie śpij :) W pierwszym poście widać, że zacząłeś malować, a szkoda nie skończyć takiego fajnego modelu. Może jeszcze Ci się uda przed zamknięciem bitwy.
Napisano 1 Lipiec 200717 l Autor no dobra na szybko pobrudziłem tekstury i idałem emmisiva(yeah!!).. przykład emiisiva i screenshoty z Ambientem czarnym i ambientem białym