Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

zainstalowałem grę wczoraj przebiegłem się troche w poszukiwaniu referek, w glowie znalazłem taki komputer i go właśnie zrobie.

EDIT: W OSTATNIM MOIM POSCIE SĄ RENDERY DO SONDY

scr00000wz0.th.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ojejej że tez ja na to nie wpadłem, ten komp jest boski :D (swoją drogą wszystko co falloutowe dla mnie boskie i cudowne...)

nie popsuj go :D

Napisano

No fajny laptopik. Powodzenia, jeszcze sporo czasu zostało.

Napisano
  • Autor

model już raczej skończony:P:P, jescze najwyżej dodam pare detali. teraz unwrap i tekstury.

mainframe1cv3.jpg

Napisano

Nieźle, już teraz wygląda dobrze. Czekam więc na teksturki. Jednak myślę ,że te wybrzuszenia na bębnie powinny być troszkę szersze

Napisano
  • Autor

poszerzyłem odrobine zrobiłem uv'ki. I wypaliłem lightmape na której zrobie teksturkę.

lightmapa i siatki

screenshot1183034935zq9.jpg

screenshot1183035148uo8.jpg

screenshot1183035745nf5.jpg

Napisano

bardzo fajne, model bardzo poprawny technicznie, jedynie to trochę niezgodny z konceptem ale tego akurat nikt nie będzie oceniał...

Napisano
  • Autor

dzięki.

tak hehe, z konceptem rzeczywiście nie pasujący. wtedy co mogłem jeszcze zmienić zacząłem mapować niewiem czemu...:)

Napisano

Jak spojrzałem na te wystające "rdzenie" i detal tej wnęki z przodu komputera, pomyślałem że przejechałeś się na limicie. Jednak jeśli to polys ze statystyki oznacza trisy, to wielki plus dla Ciebie. Model wyszedł naprawdę super.

Napisano
  Kuba_ napisał:
... jeśli to polys ze statystyki oznacza trisy...

O właśnie, a w tym wypadku oznaczają?

Napisano
  • Autor

To jest w Edit meshu, i chodzi o trisy. jakby co moge pokazać faces count.

szkoda bo chyba dalej tego nie pociągnę:/ leci Szklana pułapka a jutro mam cały dzień zawalony:/

pozdro

Napisano

Cruzh3r nie śpij :) W pierwszym poście widać, że zacząłeś malować, a szkoda nie skończyć takiego fajnego modelu. Może jeszcze Ci się uda przed zamknięciem bitwy.

Napisano
  • Autor

no dobra na szybko pobrudziłem tekstury i idałem emmisiva(yeah!!)..

przykład emiisiva i screenshoty z Ambientem czarnym i ambientem białym