chudy Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 jeszcze drugi taki sam dysk do RAIDa ;] iiiiii może od razu kup sobie coolera na procesor bo z tego co słyszałem to te BOXowe głośne są bardzo fajny zestawik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 24 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2007 pytanie #1: co to ten RAID :D? i do czego mi sie to przyda:)? Edit: ok juz wiem. to moze innym razem:) czyli ogolnie moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Bardzo nieopłacalne te kości 2GB. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 dlaczego nieoplacalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 W 4 kościach kosztują 720 złotych, w dwóch - 964. Niby wszystkie sloty zapchane przy 4 kościach, ale nawet licząc tę nieszczęsną trawę, to 4GB w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 ano jak takim sposobem bysmy szli to masz racje, ale ja w przyszlosci kupie ten model, bo na pewno mam zamiar rozbudowac komputer kiedys do 8 gb;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 24 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2007 na pewno mam zamiar rozbudowac komputer kiedys do 8 gb pozdr- ja takze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 No Matti, renderingów sobie natrzaskamy. Zestawik z tego co widze niezly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi