Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam nadzieję, że do jutra skończę. Zarobiony jestem, wiec dzisiaj znalazłem troszkę wolnego czasu. Ciekawe czy sama texturka 512 mi wystarczy...dla tak rozbudowanej sceny ;) Dzieki Klicek za ten falloutowski temat.:)

01jonaszkajutaep5.jpg

02jonaszaj8.jpg

03jonaszvq2.jpg

renderwipjonasz03fk1.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no i zmiesciles sie z polycountem :)

swietne !

dajesz z teksturami misiek...

a termin masz nie do jutro, eno do dzisiaj :P

Napisano

No pomysł rewelacja, a co do terminu ja bym się tak nie upierał. Bitwa się skończy jak KLICEK powie finito, a wątpię żeby nastąpiło to dziś. Mam nadzieję, że zdążysz ;)

Napisano

no model wyglada świetnie, teraz tylko 4 h na teksture niezle :D

no nic trzymam kciuki im wiecej modeli tym lepiej:D

Napisano
  • Autor

Cieszę się, ze wam podoba...wiem, że jest pózno, ale jak zacząłem to wypadało by go skonczyc. Zapraszam do obejrzenia i krytykowania.

renderboatjonaszrx8.jpg

renderboatjonasz02ma0.jpg

texboat512watermarkkx7.jpg

Napisano

Bardzo fajnie wyszło, zwłaszcza ten budynek po prawej. Imponująca wytrwałość :), mam nadzieję, że nikt nie uzna, że to za późno.

Napisano

Bardzo spodobał mi się sam koncept! Końcowy efekt bardzo ładny, budynek po prawej i kuter kopie po tyłku :) Świetne... Gratulacje ukończenia ;) a że tam mały poślizg był to nie ważne.

Pozdrawiam!

Napisano

toś jonek pojechał...

kadłub moglby byc ciekawszy...ale patrzac na limity jest bardzo pozytywnie !

Napisano

Brawo, niezła prędkość :) Efekt też świetny. Będzie ciężko zdecydować na kogo zagłosować :)

Napisano

Śliczności :) Sprytnie ukryta w cieniu nieostra tekstura LOL, podłoże może trzeba było na chama powielić coby nie było tak rozmazane... ale ogólnie model i tekstura świetne wrażenie robią.