Napisano 30 Czerwiec 200717 l Mam nadzieję, że do jutra skończę. Zarobiony jestem, wiec dzisiaj znalazłem troszkę wolnego czasu. Ciekawe czy sama texturka 512 mi wystarczy...dla tak rozbudowanej sceny ;) Dzieki Klicek za ten falloutowski temat.:)
Napisano 30 Czerwiec 200717 l no i zmiesciles sie z polycountem :) swietne ! dajesz z teksturami misiek... a termin masz nie do jutro, eno do dzisiaj :P
Napisano 30 Czerwiec 200717 l Autor o cholibka, no faktycznie....he he, to zabieram sie do roboty...szkrob ... szkrob...
Napisano 30 Czerwiec 200717 l No pomysł rewelacja, a co do terminu ja bym się tak nie upierał. Bitwa się skończy jak KLICEK powie finito, a wątpię żeby nastąpiło to dziś. Mam nadzieję, że zdążysz ;)
Napisano 30 Czerwiec 200717 l no model wyglada świetnie, teraz tylko 4 h na teksture niezle :D no nic trzymam kciuki im wiecej modeli tym lepiej:D
Napisano 1 Lipiec 200717 l Autor Cieszę się, ze wam podoba...wiem, że jest pózno, ale jak zacząłem to wypadało by go skonczyc. Zapraszam do obejrzenia i krytykowania.
Napisano 1 Lipiec 200717 l Bardzo fajnie wyszło, zwłaszcza ten budynek po prawej. Imponująca wytrwałość :), mam nadzieję, że nikt nie uzna, że to za późno.
Napisano 1 Lipiec 200717 l Bardzo spodobał mi się sam koncept! Końcowy efekt bardzo ładny, budynek po prawej i kuter kopie po tyłku :) Świetne... Gratulacje ukończenia ;) a że tam mały poślizg był to nie ważne. Pozdrawiam!
Napisano 1 Lipiec 200717 l toś jonek pojechał... kadłub moglby byc ciekawszy...ale patrzac na limity jest bardzo pozytywnie !
Napisano 1 Lipiec 200717 l Brawo, niezła prędkość :) Efekt też świetny. Będzie ciężko zdecydować na kogo zagłosować :)
Napisano 2 Lipiec 200717 l Śliczności :) Sprytnie ukryta w cieniu nieostra tekstura LOL, podłoże może trzeba było na chama powielić coby nie było tak rozmazane... ale ogólnie model i tekstura świetne wrażenie robią.