Jonasz_Real Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Mam nadzieję, że do jutra skończę. Zarobiony jestem, wiec dzisiaj znalazłem troszkę wolnego czasu. Ciekawe czy sama texturka 512 mi wystarczy...dla tak rozbudowanej sceny ;) Dzieki Klicek za ten falloutowski temat.:)
Fr3d3k Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 no i zmiesciles sie z polycountem :) swietne ! dajesz z teksturami misiek... a termin masz nie do jutro, eno do dzisiaj :P
Coin Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Nice model. Termin faktycznie do dzisiaj 24:00
Jonasz_Real Napisano 30 Czerwiec 2007 Autor Napisano 30 Czerwiec 2007 o cholibka, no faktycznie....he he, to zabieram sie do roboty...szkrob ... szkrob...
ognisty Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 ja pierdziele to już chyba 20 uczestnik ;> dziiałasz
Kuba Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 No pomysł rewelacja, a co do terminu ja bym się tak nie upierał. Bitwa się skończy jak KLICEK powie finito, a wątpię żeby nastąpiło to dziś. Mam nadzieję, że zdążysz ;)
ledyr Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 no model wyglada świetnie, teraz tylko 4 h na teksture niezle :D no nic trzymam kciuki im wiecej modeli tym lepiej:D
Jonasz_Real Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 Cieszę się, ze wam podoba...wiem, że jest pózno, ale jak zacząłem to wypadało by go skonczyc. Zapraszam do obejrzenia i krytykowania.
Kuba Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Bardzo fajnie wyszło, zwłaszcza ten budynek po prawej. Imponująca wytrwałość :), mam nadzieję, że nikt nie uzna, że to za późno.
FaNTOMAS Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Bardzo spodobał mi się sam koncept! Końcowy efekt bardzo ładny, budynek po prawej i kuter kopie po tyłku :) Świetne... Gratulacje ukończenia ;) a że tam mały poślizg był to nie ważne. Pozdrawiam!
Fr3d3k Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 toś jonek pojechał... kadłub moglby byc ciekawszy...ale patrzac na limity jest bardzo pozytywnie !
_michal Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Brawo, niezła prędkość :) Efekt też świetny. Będzie ciężko zdecydować na kogo zagłosować :)
SzU Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 Śliczności :) Sprytnie ukryta w cieniu nieostra tekstura LOL, podłoże może trzeba było na chama powielić coby nie było tak rozmazane... ale ogólnie model i tekstura świetne wrażenie robią.
Rekomendowane odpowiedzi