etyr11 Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Taka oto łazieneczka mi ostatnio wyszła.Soft to max +vray. Modele dzbanków oraz ręczników dźwignięte od z-brush'a ;). Konstruktywna krytyka bardzo mile widziana. Pozdrawiam.
Touch Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Nooo... przyjemnie;) Światło i kolory. Bardzo fajnie wyszło. Ręczniki nie Twoje, więc się nie czepiam, ale przyczepię się do grzejnika, który jak na tak dużą łazienkę jest zdecydowanie za mały, chyba, że jest ogrzewanie podłogowe, a grzejnik dla picu;) Ile mają drzwi na szerokość? Pozdr!
etyr11 Napisano 30 Czerwiec 2007 Autor Napisano 30 Czerwiec 2007 Tak tak Touch zdecydowanie jest tam ogrzewanie podłogowe;) Drzwi mają około 85cm szerokości. Pozdrawiam.
grzegerz Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 fajna ci Etyr wyszła lazieneczka. render miły dla oka. sprzedaje sie :> pzdr. P.S. a co jest w tej wnęce oprocz dzbana???
etyr11 Napisano 30 Czerwiec 2007 Autor Napisano 30 Czerwiec 2007 Za wnęką jest pewne ustronne miejsce, gdzie większość osobników płci męskiej czyta gazetę i nie jest to jedyna czynność jaką w tym momencie wykonują ;)
BarlogPL Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Podobają mi się dobrane kolory oświetlenie i ogólnie całość ;P
heaven Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 nie no bardzo fajnie :) pdoba mi sie ta szyba :) no i ogolnie fjanie zrobione..
lukasz3d Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 mi tam sie wszystko podoba:)styl, wykonanie wielki rispekt pozdro
lukasz3d Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 jedno pytanie tevchniczne-jak uzyskales efekt wzorku na szybie-tekstura na difuse i refract czy jakos inaczej??
tadzio Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Etyr!! Ukradles mi kafelki ;P Ladne swiatlo, podoba mi sie:) pozdr
mkk3a Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 ładne. dlugo sie przygladalem i szukalem czegos, czego moznaby sie przyczepic, ale w sumie nic nie znalazłem (no, moze tylko to, ze te gałązki za umywalką powinny chyba byc jakies brązowe, a nie białe, ale to tylko taki drobiazg)
Zbychowaty Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Eloł:) Swiatło wyszlo pieknie:) Jedynie kolor chaszczy w małym dzbanku zmienilbym na ciemny i deko sam dzban wyskalowal ku gorze. Pozdrawiam:)
carlosss Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 no no ładne te kafelki, skąd je macie panowie? :D standardowo "nice" IES :P ale fakt jest najbardziej nice ;) bardzo ładnie :]
etyr11 Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Napisano 2 Lipiec 2007 Dziękuję za wasze komentarze panowie. Cieszę się, że generalnie łazienka wam się podoba:) carlosss- kafelki można znaleźć na stronie Opoczna. z-brush- jeszcze raz dzięki za modeliki. mkk3a- dzieki. tadzio- nie chciałeś dać, to sam sobie wziąłem:P liber- czego Ci brakuje? lukasz3d- użyłem materiału blend ( w 1 slocie jest szkło, 2 to materiał wzoru, 3 maska, czyli sam wzór) - ostrzegam liczy się wieki;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi