Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 8,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Temat tematem, ale czy ktoś w ogóle wystartuje w kolejnej bitwie? Bo po ostatniej widać, że jak jest szkoła, to niedobrze, jak są wakacje, to też niedobrze. Na chwilę obecną siedem ukończonych prac i wydaje mi się, że w następnej będzie gorzej. Może tygodniowy odpoczynek?

Napisano

no ja mówie proponuje jakieś low poly 500trisów do strategii, jakiejś. Po minibitwach z organiką można się spodziewać mniejszej ilości zgłoszeń:) Ta bitwa wyszła całkiem nieźle:)...

beztytuudp9.png

Napisano

500 tri +512x512 + 200tri na lod do strategii - tylko wybrac klimat - czy WW2 czy sf czy bajkowo (ala warcraft) czy moze fantasy (bitwa o srodziemie itp), coz wy na to mosci ludu ?

Napisano

A może by tak dla odmiany lokację? 10k tri limit do 10 rodzajów obiektów i tekstura powiedzmy... 512X512?

Napisano

Na nextgen to się chyba niewiele osób zdecyduje, nie?

Zostajemy w 1000tri/512 ?

A może samochodzik jakiś? Hm?:)

Napisano

ja w nastepnej prawdopodobnie wystartuje czy to za tydz czy jutro, ale temat wolałbym bardziej sprecyzowany a nie coś typu 'świat warcrafta' (ofkors COŚ ze świata owego moze byc), w falloutowej bitwie widać było zbytnią rozbieżność tematów

Napisano

Jadziem z koksem na maxa, nie ma co się obijać:p Bitwa to dobry trening.

Zarzucaj temat Klicuś trybem totalitarnym!

Napisano

eeeh a miała być przerwa... przerwy niech sobie obiboki robią, zarzucać temat:) tylko nie organika plis