ciuciu Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Witam, to kolejna moja pracka, jeśli ktoś jest spostrzegawczy, to będzie wiedział,że wzorowałem się na reklamie gry z jakiegoś czasopisma.Niestety nie pamiętam, co to była za gra, ani jakie to było czasopismo.Pozdrawiam.
biglebowsky Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Arachne byla kobieta:) a wykonanie spox, calkiem, calkiem
Cpt.Obvious Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Fajna pracka :) Tylko mi prawica troszke sie zlewa, poza tym jest ok :)
Dr. eA Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Nie jestem koneserem 2d ale okiem zwyklego wyjadacza chleba moge stwierdzic: calkiem odlotowe, ma swoj klimacik. Troche mi przeszkadzaja biale miejsca, moglbyc pociagnac tam kilka dodatkowych kresek ale i tak jest ok.
ciuciu Napisano 28 Listopad 2003 Autor Napisano 28 Listopad 2003 Heh, dzięki za komentarze, chociaż spodziewałem się gorszych opini, a jeśli chodzi o sam tytuł - Arachne, to nawet nie wiem, kim była, ale spodobał mi się sam wyraz. Coś z tej samej beczki
Damian Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 zgas to tło, bo niewiadomo co jest z przodu a co z tyłu,
giorgione Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 No barzdo fajnie wygląda - tylko w niektórych miejscach przydałoby się więcej sczegółów:D Pozdr Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi