Faceless Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 A ja Fallouta nie zostawię w spokoju. Nie ma co, napaliłem się. Postanowiłem zrobić popiersie w power armor z jedynki :). Zobaczymy jak wyjdzie:rolleyes:
SoAd Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 HEHE ktos sie mocno wkręcił w klimaty.. Powodzenia, niech ci polycount wystarczającym będzie...
Kuba Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 Powodzenia! Ten biust jest dość znaczącym punktem w historii game artu, więc nie odpuszczaj i wyciśnij z limitu więcej niż się da :)
Faceless Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 Ano wkręciłem się:D. Dzięki wszystkim, i też życzę powodzenia. Pora pokazać co mi się udało jak na razie osiągnąć: 988 tri. Będę musiał mocno zoptymalizować siatkę, żeby tu i ówdzie jeszcze dodać detalu.
Kuba Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 Bardzo fajnie Ci idzie. Trzymam kciuki za powodzenie dalszych prac nad tym biustem :)
Levus Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 No fajnie bardzo, ale tak jak mówisz, optymalizacja potrzebna... 1. na każdym takim kółeczku oszczedzasz 2 trisy, rozumiem, że można chcieć wyciągnąć większą obłość ale w wielu przypadkach można ją namalować 2.zapewne mogłoby być bardziej kanciaste.. 3. zbędny loop zdaje się.. Jedziesz:p
Kuba Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Mam nadzieję, że nie odpuściłeś i jutro pokażesz efekt końcowy. Model wyglądał naprawdę fajnie, szkoda by było to tak zostawić. Jakby co, życzę powodzenia i wytrwałości.
Rekomendowane odpowiedzi