trosiek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witam wszystkich! Niedawno udało mi się zrobić jak dla mnie bardzo ładną fotkę - taki zachód słońca ale bez słońca :D oceniajcie. od razu mówię że dopiero zaczynam z fotografią :P
kropa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No więc na początek dzięki za komentarz :) Jeśli chodzi o twoją fotkę, to jest miła dla oka,ale po 1. jakoś mi brakuje tam czegoś na czym oko można by zawiesić, a po 2. ja bym chyba troszkę z góy ucięła nieba. No ale to moje zdanie :) Klimat fajny, kojarzy mi się z safari :P
trosiek Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 mi się zdawało że na tym maszcie można trochę wzrok zawiesić ;) a co do przycięcia zdjecia to ono i tak było ostro przycinane - ale z dołu. bo nie robiłem go jako panoramę, ale że na dole była ciemność to uznałem że najlepiej jest czesc uciać :D
streaker Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jest na czym wzrok zawiesić - na tym wielkim, wkurzającym i psującym cały urok zdjęcia "C" w kółeczku
Drakula Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nieba nie tniemy (moze minimalnie), bo z tego co widze jest ok jesli chodzi o zloty podzial. Maszt wogole tu nie pasuje i najlepiej by bylo gdyby go nie bylo. Gratuluje pomyslu z tym wielkim okregiem w rogu - skutecznie odstrasza od ogladania ;]
everyman Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wycialem maszt i zabrałem C :P i pomogło... ...co nie zmienia jednak faktu, że zgadzam się z Vorek'iem ...poprawnie, ale nudnawo
Recommended Posts