Cruzh3r Napisano 12 Lipiec 2007 Napisano 12 Lipiec 2007 krótki opis: ktoś przy ostatniej bitwie mówił o kompromitacj? ja nadaje nowe znaczenie temu słowu:) Nabijam frekwencje:) TUTAJ DAJE 360 (klicek to możesz dorzucić do sondy) troche ciemne ale to moje pierwsze youtubowe wideo:) http://pl.youtube.com/watch?v=ZRRSxufKxTc
therealremi Napisano 12 Lipiec 2007 Napisano 12 Lipiec 2007 wiecie co, od dłuższego czasu jedna myśl nie daje mi spokoju: Czy Jean Claude van Damme + Steven Segal dali by razem radę Chuckowi?
Levus Napisano 12 Lipiec 2007 Napisano 12 Lipiec 2007 Tylko Michael Scotfield mógłby się zmierzyć z Chukiem! Może dopracuj ten texik trochę...
Cruzh3r Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Napisano 13 Lipiec 2007 może jeszcze coś dorobie ale na wakacje się organizuje więc czasu mało;) Briz-> wiem mi też nie. rzeczywiście, przerobie go później na kowbojski. kowbojskie nie mają takich sznurowadeł.
briz Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 bardziej pasowałby by tu jakiś kowbojski but, ten jakoś nie kojarzy mi się z chuckiem
Rekomendowane odpowiedzi