Cruzh3r Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 krótki opis: ktoś przy ostatniej bitwie mówił o kompromitacj? ja nadaje nowe znaczenie temu słowu:) Nabijam frekwencje:) TUTAJ DAJE 360 (klicek to możesz dorzucić do sondy) troche ciemne ale to moje pierwsze youtubowe wideo:) http://pl.youtube.com/watch?v=ZRRSxufKxTc
therealremi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 wiecie co, od dłuższego czasu jedna myśl nie daje mi spokoju: Czy Jean Claude van Damme + Steven Segal dali by razem radę Chuckowi?
Levus Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Tylko Michael Scotfield mógłby się zmierzyć z Chukiem! Może dopracuj ten texik trochę...
Cruzh3r Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 może jeszcze coś dorobie ale na wakacje się organizuje więc czasu mało;) Briz-> wiem mi też nie. rzeczywiście, przerobie go później na kowbojski. kowbojskie nie mają takich sznurowadeł.
briz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 bardziej pasowałby by tu jakiś kowbojski but, ten jakoś nie kojarzy mi się z chuckiem
Recommended Posts