Napisano 15 Kwiecień 201212 l Posiedź jeszcze nad trawą i będzie wyśmienicie. Bardzo fajne drzewo w tle.
Napisano 2 Maj 201212 l Jaki dziwny stwór, ale podoba mi się! Zamiast łapek ma rurki wydechowe zakończone nawet tłumikiem. Z pewnością wydawałby dźwięk niemniej ciekawy od dużego fiata. Bardzo ciężko mi ocenić jego wielkość, bo ani się zza chmury ten drugi nie wyłania, ani żaden ptak nie przelatuje, ani latawca. Pod kątem waloru jest trochę miszmasz, przez co się sylwetka pierwszego stworka gubi. Kolory bardzo sympatyczne:) Pozdrawiam
Napisano 4 Czerwiec 201212 l Nieźle renderowane, ale czuć, że sylwetka jest mocno nieanatomiczna pod spodem. Dopakuj to zagadnienie, bo szkoda twoich prac.
Napisano 4 Czerwiec 201212 l Autor dzieki za komenty. postac pod pancerzem byla zrobiona na bazie modelu 3d. ale pewnie scharznilem ksztaltem pancerza. KarolGniazdowski: tu masz racje to moja pieta ahillesowa (jedna z wielu) dlatego posilkuje sie troche 3d i fotami do póz. nauka anatomii to dlugi proces.