ortheza Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Napisano 15 Kwiecień 2012 dzieki :) a tu w miare wykonczony "Błąd" na digartowego CAB'a
badassky Napisano 15 Kwiecień 2012 Napisano 15 Kwiecień 2012 Posiedź jeszcze nad trawą i będzie wyśmienicie. Bardzo fajne drzewo w tle.
ortheza Napisano 1 Maj 2012 Autor Napisano 1 Maj 2012 (edytowane) a teraz w kolorze Edytowane 2 Maj 2012 przez ortheza
artozi Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Jaki dziwny stwór, ale podoba mi się! Zamiast łapek ma rurki wydechowe zakończone nawet tłumikiem. Z pewnością wydawałby dźwięk niemniej ciekawy od dużego fiata. Bardzo ciężko mi ocenić jego wielkość, bo ani się zza chmury ten drugi nie wyłania, ani żaden ptak nie przelatuje, ani latawca. Pod kątem waloru jest trochę miszmasz, przez co się sylwetka pierwszego stworka gubi. Kolory bardzo sympatyczne:) Pozdrawiam
KarolGniazdowski Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 Nieźle renderowane, ale czuć, że sylwetka jest mocno nieanatomiczna pod spodem. Dopakuj to zagadnienie, bo szkoda twoich prac.
ortheza Napisano 4 Czerwiec 2012 Autor Napisano 4 Czerwiec 2012 dzieki za komenty. postac pod pancerzem byla zrobiona na bazie modelu 3d. ale pewnie scharznilem ksztaltem pancerza. KarolGniazdowski: tu masz racje to moja pieta ahillesowa (jedna z wielu) dlatego posilkuje sie troche 3d i fotami do póz. nauka anatomii to dlugi proces.
Rekomendowane odpowiedzi