Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej

Coś mnie render Buddy natchnoł, i wpadł mi do głowy taki oto pomysł na ulotke informującą o fikcyjnej wystawie sztuki. Pierwszy raz pokazuje swoje dezajny 2d, i chętnie się dowiem co fachowcy mają na ich temat do powiedzenia.

Sorry że takie gigantyczne, ale przy pomniejszeniu font strasznie cierpiał z powodu pixelozy.

Przy typografii pomogła troszke 3Jane.

2 wersje:

- białe ZEN

zen-white.jpg

- czerwone ZEN (samplowane z czoła Buddy :D )

zen-red.jpg

pozdrawiam

Mirach

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jedynka najfajniejsza, chociaz bym zmienil 2 rzeczy , ta kreske pozioma wsadzil pod "zen", bo "buddhism in contemporary art" stanowi jedno wyrazenie. I jescze moze zmniejszyl wiodcznosc lub w ogole wywali te "kregi oswietlenia" za figurka

pzdrw

Posted

Dzięki za sugestie. Z tym całym wyrazeniem to masz racje, kreske walnolem "tak na czuja, bo mi pasowało" i nie pomyslalem ze rozbija zdanie.

Posted

a do czego to stosowane - bo na dalsza odległość zupełnie Ci zaginą te fonty - fajnie wyglądają ale roli informacyjnej raczej nie spełnią - taka moja opinia.

Kolorystyka ciekawa - budda od razu rzuca się w oczy :)

Posted
"ZEN buddhism in contemporary art" czyli że co?

czyli że: "Buddyzm ZEN we wspolczesnej sztuce" wzorowane na podonych wystawach w Manghdze (takie krakowskie centrum kultury japonskiej)

a do czego to stosowane - bo na dalsza odległość zupełnie Ci zaginą te fonty - fajnie wyglądają ale roli informacyjnej raczej nie spełnią - taka moja opinia.

Hm, wiec z zalozenia to jest ulotka do rozdawania do łapy która ma raczej przyciągać wzrok i nie wywolywac odruchu "wywalic do kosza przy nadazające sie okazji" a dopiero poznie informować. Myślalem tez o tym jako o zawieszce na drzwi, ale jakos nie przekonało mnie to.

Co do fonta... miałem inną wizje tego fonta, ale za cholere nie mogłem znaleść fonta ktory byl by prosty a nie prostacki. Pozostało na tym - jestem świadomy jego nieczytelnosci :/

Kolorystyka ciekawa - budda od razu rzuca się w oczy :)

o to chodziło, dzięki :)

fachmanem w ulotkach nie jestem ale te dwie bardzo mnie się podobają:)

również dzięki :)

pozdrawiam i dziękuje za uwagi

Mirach

Posted

e tam, fonty fajowe masz, chociaz moze ten ZEN tez by zapodac tym samym fontem co napis pod?

no i moze ten napis pod figurka zdeczko pogrubic, ale to naprawde o ulamek milimetra

pzdrw