Napisano 1 Grudzień 200321 l Witam postanowilem wydlubac sobie samolot z okresu wwII Messerschmitt Bf 109 K-4. Jako ze juz zaczolem cos robic 2 dni temu ale dzisiaj sie obudzilem z nowa koncepcja :> to zrobilem tylko tyle Mam taka mala prozbe bo nigdizie niemoglem znalezc zdjec blizszych pokrywy silnika wiec jak by ktos posiadal takowe to byl bym b wdzieczny za lina :> A zamiescilem to tutaj zeby jakas krytyka czy cos zmobilizowala mnie do pracy :D :D A tak zebyscie sie odrazu nieczepiali to wiem ze tyl jest jeszcze niedopracowany i powinien byc w lini prostej i kabina wogole jest niewymodelowana i chyba ja zrobie wogole oddzielnie (to tylko dopiero maly zarys)
Napisano 1 Grudzień 200321 l troche mało, zeby cos powiedziec:)) Trzymam kciuki:)) czekam na dalsze czesci Lookas
Napisano 1 Grudzień 200321 l zdecydowanie za malo zeby cos powiedziec :P. Poczekam na cos wiecej. Textury i otoczenie tez bedziesz robil ?? Pozdro
Napisano 1 Grudzień 200321 l jeeeee meserschmit sie szykuje :) kurcze sam mialem robic ten modelik - nie spartol go
Napisano 1 Grudzień 200321 l Autor No textury to chyba podstawa a co do otoczenia to niewiem czy dla samego bf bede robil, najpierw chce go skonczyc :D Wiggles to moze bitewka? :>
Napisano 1 Grudzień 200321 l No, widze że robisz jedną z moich ulubionych maszyn:D, a tu masz zdjęcie, które może ci się przyda, niestety nie jest zbyt duże.
Napisano 1 Grudzień 200321 l Cezar przykro mi aktualnie mam bitewke z xMarkiem na model mercedes SSKL z 1929 r.
Napisano 1 Grudzień 200321 l Zajrzyj tutaj http://www.airwar.ru/photo/bf109-1.html Nie wiem czy część z nich to wersja K-4 ale jest to bardzo prawdopodobne:).
Napisano 1 Grudzień 200321 l widzę, że teraz moda na samoloty :D trzymam kciuki :) pozdrawiam [piwo] P.S. ten pierwszy screen jest z gry Ił-2 Sturmovik ??
Napisano 2 Grudzień 200321 l po samochodach przyszedł trend na samoloty - i to całe szczęście na te z klasą... powodzenia
Napisano 2 Grudzień 200321 l Boowa a które nie maja klasy??? Bo mnie korci, coby wydłubac cos takiego baaaaardzo hmmm ( jak by to powiedziec.........kiczowatego??) cos na co nie można patrzec za długo bo boli ( jak chocby Oltcit CLUB):)) Ale samolot........... Pozdro Lookas