Cezar Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Witam postanowilem wydlubac sobie samolot z okresu wwII Messerschmitt Bf 109 K-4. Jako ze juz zaczolem cos robic 2 dni temu ale dzisiaj sie obudzilem z nowa koncepcja :> to zrobilem tylko tyle Mam taka mala prozbe bo nigdizie niemoglem znalezc zdjec blizszych pokrywy silnika wiec jak by ktos posiadal takowe to byl bym b wdzieczny za lina :> A zamiescilem to tutaj zeby jakas krytyka czy cos zmobilizowala mnie do pracy :D :D A tak zebyscie sie odrazu nieczepiali to wiem ze tyl jest jeszcze niedopracowany i powinien byc w lini prostej i kabina wogole jest niewymodelowana i chyba ja zrobie wogole oddzielnie (to tylko dopiero maly zarys) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 troche mało, zeby cos powiedziec:)) Trzymam kciuki:)) czekam na dalsze czesci Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 zdecydowanie za malo zeby cos powiedziec :P. Poczekam na cos wiecej. Textury i otoczenie tez bedziesz robil ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 jeeeee meserschmit sie szykuje :) kurcze sam mialem robic ten modelik - nie spartol go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2003 No textury to chyba podstawa a co do otoczenia to niewiem czy dla samego bf bede robil, najpierw chce go skonczyc :D Wiggles to moze bitewka? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 No, widze że robisz jedną z moich ulubionych maszyn:D, a tu masz zdjęcie, które może ci się przyda, niestety nie jest zbyt duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Cezar przykro mi aktualnie mam bitewke z xMarkiem na model mercedes SSKL z 1929 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Zajrzyj tutaj http://www.airwar.ru/photo/bf109-1.html Nie wiem czy część z nich to wersja K-4 ale jest to bardzo prawdopodobne:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 widzę, że teraz moda na samoloty :D trzymam kciuki :) pozdrawiam [piwo] P.S. ten pierwszy screen jest z gry Ił-2 Sturmovik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 po samochodach przyszedł trend na samoloty - i to całe szczęście na te z klasą... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 Boowa a które nie maja klasy??? Bo mnie korci, coby wydłubac cos takiego baaaaardzo hmmm ( jak by to powiedziec.........kiczowatego??) cos na co nie można patrzec za długo bo boli ( jak chocby Oltcit CLUB):)) Ale samolot........... Pozdro Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi