Napisano 20 Lipiec 200717 l Tak jak w temacie. Co zrobić, żebym za każdym razem nie musiał ustawiać kamer, materiału dla sceny, ustawień viewportów? Bo zawsze tracę na to jakieś 10 minut i zaczyna mnie to irytować. Domyślam się, że muszę jakąś scenę podmienić tylko gdzie?
Napisano 25 Lipiec 200717 l Sporo pytan bez odpowiedzi.... Chyba jednak XSI nie jest nadmiernie popularne :(
Napisano 15 Sierpień 200717 l Tak jak w temacie. Co zrobić, żebym za każdym razem nie musiał ustawiać kamer, materiału dla sceny, ustawień viewportów? Bo zawsze tracę na to jakieś 10 minut i zaczyna mnie to irytować. Domyślam się, że muszę jakąś scenę podmienić tylko gdzie? Nie wiem czemu tak sie dzieje u ciebie ale jak ja zapisze jakąś scene to zostaje wszystko poustawiane jak jest....:> chyba ze mówimy o czymś innym :) np. jak ustawie UNDO na 1 i zapisze scene to jest dalej ustawiony po odpaleniu sceny.... Przeczytałe twojego posta jeszcze raz i chba źle go zrozumiałem...:) chodzi ci za kazdym razem jak dajesz nową scene zeby było poustawiane.....sorki że żle przeczytałem