everyman Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 FOTOwynalazki, czyli prosta droga do ciekawych efektów Niedawno trafiłem na coś takiego: http://www.juergenspecht.com/truestories/?number=1&storypage=2 Chyba sobie zrobię :) Jeśli macie podobne, ciekawe i nietypowe rzeczy podrzucajcie tu linki Pozdrawiam
Vorek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 OMG :D:D Japończycy... Spodziewałem się czegoś bardziej użytecznego ;)
everyman Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 OMG Japończycy... dokładnie :D Spodziewałem się czegoś bardziej użytecznego taka parasolka w plenerze może się nieźle sprawdzać przynajmniej ciekawiej od standardowego dyfuzora jestem tylko ciekawy, czy w czymś takim wpuściliby mnie do kościoła na jakiś ślub :p
leander Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hehe, swietne. Ładnie doświetla a dodatkowo rozbawia ludzi i spelnia wszelkie wymogi bhp ;)
Fidiasz Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 hehe spoko fotki wychodza dzieki temu ale nie wiem czy bym cos takiego zalozyl :P:P
Master Kiełbaster Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 lol przynajmniej cziiiiz nie jest potrzebne :D
Recommended Posts