pecet Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 "no i jest git" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 moglbyc sie podzielic sposobem na modelowanie grila w kształcie plastra miodu?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 panie i panowie mamy nowego górnika roku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 (edytowane) No jestem zaskoczony ze ktoś to wykopał - może sobie odkurze ten model :P kakaku: Ze 2 strony wcześniej napisałem jak to zrobiłem. Edytowane 12 Lipiec 2009 przez Fargate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k_gabra Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Czesc, skoro temat odswierzony to moze sie wypowiem, a bardziej zapytam... :-) Czy autor tematu moglby zrobic jakiegos tutoriala, badz opisac w skrocie jak zrobic taka swietna obone? Jak uzyc sidewalla i co zastowoswac, jaki material jak stworzony i jak wszystko rozlozyc zeby takie cos zrobic? Odpisz tutaj zeby inni tez wiedzieli, badz na priva :-) z gory dzieki, pozdrawiam i skoncz model bo teraz wyglada swietnie, az chce sie zobaczyc final... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 hmmm chcialbym aby słowo moze zamienilo sie w "dobra biore sie do pracy" bo szkoda zmarnowac taki zejefajny model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi