Skocz do zawartości

Postać 3D: Ufol

RENUAL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Oto moja praca,ktora tym razem chcialbym zakonczyc. Mialbyc to poczatkowo szybki test anatomiczny,jednak sie ostro zajawilem i stwierdzilem ze ten character bardziej rozbuduje. Chcialem pokombinowac z obiektami mechanicznymi,jednak wyglada na to, ze narazie zatrzymalem sie na lowpoly.

Za wszelkie pomocne uwagi z gory dzieki.

099a3734023e7be7.jpga2db6249ec171972.jpg4aef2a80a398ca3a.jpgbd31a02f9e6d45f3.jpga17da06ff7cd9dd0.jpgd31afad08aec19e8.jpgd8ade6c7c3e20098.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ogólnie wygląda to świetnie ale jak anatomia ma być zbliżona do człowieka (a widać że ma) to coś mi nie pasują te mięśnie ramienia tam gdzie ręce łączą się z tułowiem (nad bicepsem ) normalnie ten mięsień powinien być skierowany w stronę tricepsa (albo bardziej między tricepsa i bicepsa) a na Twoim modelu biegnie on jakby pod pachę, no i mięśnie przy żebrach były robione chyba zbyt spontanicznie. No ale to tak tylko piszę żeby się do czegoś przyczepić a model mi się bardzo podoba. Gratuluję i powodzenia.

wygląda fajnie ale to faktycznie jest człowiek nie ufo :) kiedyś wiedziałem zdjęcie faceta z I wojny światowej, potraktowanego jakimś granatem czy innym szrapnelem, i jego twarz wyglądała właśnie w ten sposób (facet nie miał nosa) ale żył.

na mięśniach się zupełnie nie znam, ale z perspektywy laika jest ok :)