RENUAL Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Witam. Oto moja praca,ktora tym razem chcialbym zakonczyc. Mialbyc to poczatkowo szybki test anatomiczny,jednak sie ostro zajawilem i stwierdzilem ze ten character bardziej rozbuduje. Chcialem pokombinowac z obiektami mechanicznymi,jednak wyglada na to, ze narazie zatrzymalem sie na lowpoly. Za wszelkie pomocne uwagi z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Fajny sculpt. Szkoda jedynie że to trochę brzydszy człowiek, nie ufo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENUAL Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2007 niewiedzialem jak to nazwac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Witam!! super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Narazie super! Bedziesz go tez modelowal od pasa w dol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Ogólnie wygląda to świetnie ale jak anatomia ma być zbliżona do człowieka (a widać że ma) to coś mi nie pasują te mięśnie ramienia tam gdzie ręce łączą się z tułowiem (nad bicepsem ) normalnie ten mięsień powinien być skierowany w stronę tricepsa (albo bardziej między tricepsa i bicepsa) a na Twoim modelu biegnie on jakby pod pachę, no i mięśnie przy żebrach były robione chyba zbyt spontanicznie. No ale to tak tylko piszę żeby się do czegoś przyczepić a model mi się bardzo podoba. Gratuluję i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 wygląda fajnie ale to faktycznie jest człowiek nie ufo :) kiedyś wiedziałem zdjęcie faceta z I wojny światowej, potraktowanego jakimś granatem czy innym szrapnelem, i jego twarz wyglądała właśnie w ten sposób (facet nie miał nosa) ale żył. na mięśniach się zupełnie nie znam, ale z perspektywy laika jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 właściwie z tym ciałem to mógłbyś zmniejszyć szyję dorobić twarz 50 centa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENUAL Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 w sumie fakt,szyja z przodu jest za dluga,wogole jest nie dopracowana. Dzieki za wskazowki,poprawie:) zonk: chcialbym dorobic jakies futurystyczne metal-spodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Super ! jedynie glowa jakby troszke za mala lub mi sie tak przez ta klate :D Gratki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENUAL Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 niestety musze przerwac prace,wlasnie sie dowiedzialem ze jutro wyjezdzam na pare dni.Nie wiem czy bede mial pod reka swojego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi