Ampulka Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 1. http://img184.imageshack.us/img184/5049/001ec8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Fajnie ostrość dokładnie na krawędzi i równolegle do niej się rozchodzi. Nieźle ;) Ja to bym zrobiłto zdjęcie tak, żeby nie było tego czegoś w lewym dolnym rogu widocznego i podłogę jakąś metalową :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 29 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2007 Z ciekawostek - 1 zdjęcie robione na zewnątrz. (zupełnie spontanicznie i nieoczekiwanie wyszedł taki efekt). Nie posiadam jeszcze żadnego studia i chyba na razie się nic takiego nie szykuje. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 autoportret: 3. tylko szkoda, że zdjęcie mi trochę nieostre wyszło... (w sumie to ciężko jest zrobić zdjęcie samemu sobie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 nie oddaje nawet w 5% twojej urody hehehe a należe do niewielkiego grona (max3d) które miało przyjemność spotkać Cię w realu ale ogólnie zdjęcie fajne - fajne kolorki - czemu nie podostrzysz w szopie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 nie oddaje nawet w 5% twojej urody hehehe a należe do niewielkiego grona (max3d) które miało przyjemność spotkać Cię w realu ale ogólnie zdjęcie fajne - fajne kolorki - czemu nie podostrzysz w szopie ? Hehe... ale komplement :) w sumie to próbowałam podostrzyć... (nakładając fitr - ale na inne zdjęcie. Udało się, ale nie pamiętam teraz, jak ja to robiłam ;)) Nie za bardzo umiem się posługiwać szopem. (nie mam czasu na studiowanie, książki która posiadam). A kolorki to przez lampę z ikei :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 zprezentuj normalne foto to ocenimy słowa Piksara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 zprezentuj normalne foto to ocenimy słowa Piksara :) Nie wiem, czy tak się da :) jeśli nie trzeba, to wolę pozostać anonimowa ;) :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 poczekaj na studyjne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 (edytowane) poczekaj na studyjne zdjęcie Może w studiu w końcu wyjdę ładnie, bo na razie mam same takie zdjęcia przy których można tylko płakać ze śmiechu lub ze strachu :) *** Przeglądałam zdjęcia i znalazłam jedno wakacyjne z początka sierpnia tego roku... Malutka ropuszka (sądząc po tych dziwnych brodawkach) :) 4. Edytowane 13 Lipiec 2009 przez Ampulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 hmm, zabcia fajniutka :) a autoportret.. nie no.. fajnie wyszlo :) mnie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Żaba jest bardzo fajna. Czy to aby nie ty: http://www.fotka.pl/profil/ampulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Żaba jest bardzo fajna. Czy to aby nie ty: http://www.fotka.pl/profil/ampulka/ Nie, to nie ja :] jam z wrocławia :)) i jam blondynka :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 dobry ten self portret, nie potrzeba tu imo ostrosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Zabawa z jesienią :) 5. 6. 7. 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 trzecie (7) fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 no wlaśnie mi też podoba się to najbardziej ;) choć słyszałam opinie dość przychylne na temat reszty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 4 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2009 Chyba tego jeszcze tutaj nie dodawałam. Zrobiony jakiś rok temu: autoportret :) 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 4 Lipiec 2009 Share Napisano 4 Lipiec 2009 Według mnie te "zdjęcia" nic w sobie nie mają. Rób zdjęcia, czytaj dużo ale nie gazet tylko powieści itp. by jak najlepiej rozbudzić wyobraźnie. Jeśli nic nie czujesz robiąc zdjęcie to jak inni mają to poczuć skoro zdjęcie jest "Sterylne" od przekazu, emocji? Pozdrawiam i życzę postępów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Według mnie te "zdjęcia" nic w sobie nie mają. Rób zdjęcia, czytaj dużo ale nie gazet tylko powieści itp. by jak najlepiej rozbudzić wyobraźnie. Jeśli nic nie czujesz robiąc zdjęcie to jak inni mają to poczuć skoro zdjęcie jest "Sterylne" od przekazu, emocji? Pozdrawiam i życzę postępów. bardzo idiotyczny komentarz ,zakompleksionego chłopca który mysli ze jest mistrzem fotografii. Czy twoje słowa maja kogos zmobilizowac ?? Ampulka zdjecia sa ok, pracuj dalej, i nie przejmuj sie Sadowskim ,jak widac po jego teczce nie zabardzo mu wychodzi wiec musi odreagowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 Z serii "na księżyciu nie ma życia" :-) 10. 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Odkurzam swój temat starym zdjęciem :) 12. Gdy jeszcze stał Poltegor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 zupełnie jakbym widział swoje pierwsze fotki :) działaj dalej... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi