Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Ciekawe jakii to bedzie mialo wplywa dla nas odbiorcow sprzetu ?

pewnie negatywny;)

i znając zycie ameryka bedzie sie cieszyc tanimi prockami a my bedziemy mieli kosmiczne ceny...

Napisano

Biorąc pod uwagę, że Unia sfinansowała ostatnio część powstającej fabryki AMD, to wcale mnie to nie dziwi. :)

Dali tyle kasy na ile pozwalało prawo.

Napisano

napewno nie wzrosną teraz;)

z tego co się orientuję to jutro (30.07) mają nawet byc kolejne obniżki:D

ale unia nigdy nie chce dac za wygraną, podobnie bylo z vistą wiec na pewno postawi na swoim wkoncu, ale kiedy, to niewiem, mysle ze nieprędko;) intel tez stara sie o rynek europejski wiec bedzie zwlekal ile moze

ps. intel nie da za wygraną i wycofa się z rynku eurpoejskiego :D:D:D

Napisano
[...] z tego co się orientuję to jutro (30.07) mają nawet byc kolejne obniżki:D [...]
O ciekawe. Rozwiń proszę.
Napisano

rzeczywiscie popelnilem blad, obnizka ma byc nie 30.07 a 29.07, ale to nawet lepiej:D

RA -> zapraszam tutaj;)

Kolejna obniżka cen układów Intela ma zostać ogłoszona 29 lipca.

3 tyg wczesniej kumpel kupowal go za 1600 zł.... bylo to jakis czas temu

tak, a niewiem czy wiesz, ale 9 maja intel q6600 kosztowal ok 3k złotych, a 11 maja cena wynosila juz 1800zl;)

pozdrawiam

Napisano

A ogłoszona, no to zmienia postać rzeczy. ;)

Napisano

szkoda ze niema plyt 2 procesorowych pod tego quada, mozna by bylo sobie kosmiczny sprzet za niewiele (relatywnie) zlozyc

Napisano
  • Autor
ja doczytalem ze 29.07 maja byc obnizki, wogole w stanach quad kosztuje 266$ =690zl o0

Mi znajomy sciagnal z zagranicy Intel Quad Core Extreme QX6700 2,66 nowka funkiel na gwarancji - razem z przesylka kosztowalo mnie to ok 1,8k, jakby nie bylo 2k zaoszczedzone.