marcool Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 wlasciwie mam cala animacje jak kijanka zmienia sie w ta zabke , niestety nie nadaje sie do publikacji gdyz totalnie lezy, przedstawiam tylko ostatni kadr z filmu kiedy zaba juz jest ukrztaltowana (powiedzmy). Zabe nazwalem blonka, ale bez skojarzen http://marcool.net/images/3d/duzazaba.jpg
pecet Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 popraw link do obrazka żaba ma słaby materiał na sobie
3grosze Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 podoba mi się żabulla :] może przez to, że mam sentyment do tanich harnasiów... :] ten kamień mógłby nie być taki rozmyty // czy tam, tekstura na nim no i jak widać jego "profil" to widać, że nie ma nic chropowatego - jakiś displace albo Masenoisy by się przydały; i jak możesz to pokaż animkę... tak z czystej ciekawości jak rozwiązałeś problem, morfingiem czy niet
Tomala Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 Texturka żaby trochę nieciekawa, ten zielony kolor jest zbyt jednolity przydałyby się miejscami inne odcienie. A ogólnie jest nieźle. Pozdrawiam.
Yaro16 Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 fajnie mi sie podoba,tez chciałbym zobaczyć animke....
NV Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 Przyłączam się do prośby kolegi :) A tak to fajnie , może być ;]
marcool Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Napisano 30 Lipiec 2007 ok, umieszczam animacje, ale najpierw kilka slow. Jestem wyjatkowo niezadowolony z efektu koncowego, zdaje sobie spawe z kazdego bledu jaki popelnilem. Bylbym w stanie to przelknac biorac pod uwage totalny brak doswiadczenia, oraz czas ktory mnie ograniczal i moje mozliwosci sprzetowe (dlugi czas renderingu). Niestety dopuscilem sie najgorszego z mozliwych bledow, mianowicie brakiem cierpliwosci, po zmudnej robocie 2 miesiecy dlubania dzien w dzien. a oto i ten mizerny efket http://marcool.net/images/movie/a.mov
3dwisdom Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 a co to za paski po bokach?;p brakuje mi zakonczenia... film nagle sie urywa... Pozdro,
3grosze Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 no na animce, lepiej ten "kamień" wygląda, jest chropowaty moim zdaniem nie jest tak źle jak mówisz nie biczuj sie tak ;-) masz 2 miechy więcej doświadczenia dzięki za animkę
stone Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 żaba jak prawdziwa, ale z ostroscią liści pobocznych zdeczka przesadziłeś
stone Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 żaba jak żywa, za mała ostrość liści pobocznych
Skateforlife Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Ogolnie ladna zaba dla kogos kto sie nie zna, a jak jestes znawca zab tak jak ja to praca lezy xD.heh ogolnjie zaslujuje na 4 :D .Yo keep skatin!
Rekomendowane odpowiedzi