Napisano 29 Lipiec 200717 l wlasciwie mam cala animacje jak kijanka zmienia sie w ta zabke , niestety nie nadaje sie do publikacji gdyz totalnie lezy, przedstawiam tylko ostatni kadr z filmu kiedy zaba juz jest ukrztaltowana (powiedzmy). Zabe nazwalem blonka, ale bez skojarzen http://marcool.net/images/3d/duzazaba.jpg
Napisano 30 Lipiec 200717 l podoba mi się żabulla :] może przez to, że mam sentyment do tanich harnasiów... :] ten kamień mógłby nie być taki rozmyty // czy tam, tekstura na nim no i jak widać jego "profil" to widać, że nie ma nic chropowatego - jakiś displace albo Masenoisy by się przydały; i jak możesz to pokaż animkę... tak z czystej ciekawości jak rozwiązałeś problem, morfingiem czy niet
Napisano 30 Lipiec 200717 l Texturka żaby trochę nieciekawa, ten zielony kolor jest zbyt jednolity przydałyby się miejscami inne odcienie. A ogólnie jest nieźle. Pozdrawiam.
Napisano 30 Lipiec 200717 l Autor ok, umieszczam animacje, ale najpierw kilka slow. Jestem wyjatkowo niezadowolony z efektu koncowego, zdaje sobie spawe z kazdego bledu jaki popelnilem. Bylbym w stanie to przelknac biorac pod uwage totalny brak doswiadczenia, oraz czas ktory mnie ograniczal i moje mozliwosci sprzetowe (dlugi czas renderingu). Niestety dopuscilem sie najgorszego z mozliwych bledow, mianowicie brakiem cierpliwosci, po zmudnej robocie 2 miesiecy dlubania dzien w dzien. a oto i ten mizerny efket http://marcool.net/images/movie/a.mov
Napisano 30 Lipiec 200717 l a co to za paski po bokach?;p brakuje mi zakonczenia... film nagle sie urywa... Pozdro,
Napisano 30 Lipiec 200717 l no na animce, lepiej ten "kamień" wygląda, jest chropowaty moim zdaniem nie jest tak źle jak mówisz nie biczuj sie tak ;-) masz 2 miechy więcej doświadczenia dzięki za animkę
Napisano 4 Grudzień 200717 l żaba jak prawdziwa, ale z ostroscią liści pobocznych zdeczka przesadziłeś
Napisano 5 Grudzień 200717 l Ogolnie ladna zaba dla kogos kto sie nie zna, a jak jestes znawca zab tak jak ja to praca lezy xD.heh ogolnjie zaslujuje na 4 :D .Yo keep skatin!