Gość chaos4ever Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 Siemka to moja ostania praca , spędziłem koło dwóch dni nad nią soft 3ds max 7 i Render mental ray tutaj daje link do pracki a i sorka za ten okropny kompres :P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/706f3652f7eb7f36.html siema dzienki za komentarze troche poprawilęm pracke no i teraz to jusz nie mdli od dof
Kub@ Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 światło nawet fajne, tylko przepalenie wydaje się być za mocne, szczególnie na suficie coś dziwnego sie dzieje, ściany troche brzydkie jakieś takie szarociemne mapowanie mogłeś poprawic na obrusie bo z kwadratów sie prostokąty porobiły :P
tadzio Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 dof i przepalenia to elementy ktore trzeba umiec dawkowac, bo mozna przesadzic i tak sie tu stalo. No chyba ze pacjent faktycznie dopiero co otworzyl oczy i mu sie jeszcze zoltko nie wciagnelo;) Mimo wszytsko drazni to bardzo...i pracka jakos dla mnie staje sie nieczytelna prze to i nawet te fajne elementy ciezko jest docenic... wybacz... pozdr
mirach Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 Wsyćko piknie prócz światła. Niby światło idzie od tego przepalonego okna, a tu nagle okazuje się że za kamerą jest nastepne przepalające scene źródło światła. I chyba czarny sufit i sciany nie byly planowane? Ogolnie ładnie, ale jak dla mnie swiatla do wymiany
AlekGo Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 nie potrzebnie takie rozmycie... co miało być ostre? według mnie nie potrzebne to "przepalone" okno, praca byłaby ładniejsza bez tych "efektów" :) pozdrawiam
Mortom Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 no dof jakoś dziwny...... kadr koncentruje sie przez niego na czerwonym kubku i szafie. Przez chwile czekałem że to sie JPG wczytuje tak długo, dopiero po chcwili udało sie odszyfrować że to DOF :> Przegiłes też z lekka z tym światłem z tyłu. No i jak na taką ilość światła to ściany sa strasznie ciemne/brudne. Pozdrawiam
chudy Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 jak na tak mocne światło za oknem jest zdecydowanie za ciemno!!!!
Rekomendowane odpowiedzi