Napisano 31 Lipiec 200717 l Siemka to moja ostania praca , spędziłem koło dwóch dni nad nią soft 3ds max 7 i Render mental ray tutaj daje link do pracki a i sorka za ten okropny kompres :P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/706f3652f7eb7f36.html siema dzienki za komentarze troche poprawilęm pracke no i teraz to jusz nie mdli od dof
Napisano 31 Lipiec 200717 l światło nawet fajne, tylko przepalenie wydaje się być za mocne, szczególnie na suficie coś dziwnego sie dzieje, ściany troche brzydkie jakieś takie szarociemne mapowanie mogłeś poprawic na obrusie bo z kwadratów sie prostokąty porobiły :P
Napisano 31 Lipiec 200717 l dof i przepalenia to elementy ktore trzeba umiec dawkowac, bo mozna przesadzic i tak sie tu stalo. No chyba ze pacjent faktycznie dopiero co otworzyl oczy i mu sie jeszcze zoltko nie wciagnelo;) Mimo wszytsko drazni to bardzo...i pracka jakos dla mnie staje sie nieczytelna prze to i nawet te fajne elementy ciezko jest docenic... wybacz... pozdr
Napisano 31 Lipiec 200717 l Wsyćko piknie prócz światła. Niby światło idzie od tego przepalonego okna, a tu nagle okazuje się że za kamerą jest nastepne przepalające scene źródło światła. I chyba czarny sufit i sciany nie byly planowane? Ogolnie ładnie, ale jak dla mnie swiatla do wymiany
Napisano 31 Lipiec 200717 l nie potrzebnie takie rozmycie... co miało być ostre? według mnie nie potrzebne to "przepalone" okno, praca byłaby ładniejsza bez tych "efektów" :) pozdrawiam
Napisano 1 Sierpień 200717 l no dof jakoś dziwny...... kadr koncentruje sie przez niego na czerwonym kubku i szafie. Przez chwile czekałem że to sie JPG wczytuje tak długo, dopiero po chcwili udało sie odszyfrować że to DOF :> Przegiłes też z lekka z tym światłem z tyłu. No i jak na taką ilość światła to ściany sa strasznie ciemne/brudne. Pozdrawiam