Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Często przeglądam galerie w różnych portalach i forach poświęconych grafice 3D, w sumie to chyba nikt mi się nie dziwi, grafika to moja pasja, być może nic nie zaprezentowałem bo jestem beginerrem i moje prace to gówno w porównaniu z tymi które już tu są, ale ja wiem swoje... Mniejsza o to... Kolekcjonuję obrazki z galerii, po prostu ściągam na dysk, lepsze wrzucam na tapetę :) Lubię sobie tak czasem pooglądać prawdziwy profesjonalizm :) To samo chciałbym zrobić z animacjami :) Ściągać na dysk i sobie od czasu do czasu obejrzeć :) Niestety nie znalazłem nic na google :( Jedyne co, to tylko zwiastun Prince of Persia: The Two Thrones :/ Filmiki znajdujące się na youtube mnie nie satysfakcjonują, ponieważ chcę mieć to na dysku (mam nadzieję, że nie łamię prawa - wydaje mi się, że nie, ja tego nie rozpowszechniam ani nic z tym nie robie, po prostu sobie oglądam - lecz jeśli jest inaczej to proszę mnie oświecić). Więc moje pytanie brzmi następująco czy zna ktoś jakiś, serwis, portal, stronę z której mógłbym ściągać takowe animacje i filmiki?

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

serwus :)

wystarczy poprzeglądać newsy w max3d.pl . dzień po dniu. jest masa linkow tam :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

Szukanie bezpośrednich linków do plików wymaga cierpliwości. Nie każdemu się chce na serwer wrzucać ciężkie animacje. Niby na google już szukałeś, to poszukaj jeszcze

- w jakimkolwiek p2p,

- na forum3d w dziale FTP

- zajrzyj czasem na mój blog, gdzie też znajdziesz linki do dobrych animacji (np. w tym tekście na dole)