Napisano 2 Sierpień 200717 l No więc jak to zwykle bywa, jak sięczłowiek nudzi to mu dziwne rzeczy przychodza do głowy. Mi przysszło do głowy, ze zrobie sobie zdjecie czegos co leży sobie nieopodal i obrobię to w Fotosklepie. niestety okazało się, że trochę mocno mnie poniosło z tą obróbką i w efekcie powstały takie dwa dziwne obrazko-zdjęcia. W sumie nie wiem nawet czy wrzucam to do dobrego działu, ale najwyzej jak coś to usune i będzie po problemie. zagarek Przy czym zegarek, to tylko taka mała przymiarka na grubo pojechałem w temacie myszka. MYSZA
Napisano 3 Sierpień 200717 l bardzo pozytywnie! przesunęłabym tylko mychę bardziej tam,gdzie jest żłowbienie kafelkowe,bo tak to ta linia idzie na wskroś obrazka i go spłaszcza, no i poza tym myślę,że ten krzyżyk co Ci z tych linii powstaje, to nie był w Twoim zamiarze...;) ps: nie przyznawaj się, że to "od tak sobie", takie odświrowanie, bo wygląda jak coś bardzo przemyślanego i z jakimś przesłaniem -wymyśl do tego jakąś ideologię i możesz nawet na konkurs plakatu dawać ;D