Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kupiłem sobie tablet.... i kurde jakbym dwie lewe rence teraz miał. Jestem rozczarowany! musze od nowa uczyc sie rysowac,... Takie tylko zrobilem, ile czasu zabiera przyzwyczajenie sie do tego paskudstwa?

pro%2006.jpg

pro%20prev.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No lepszy tablet niz mycha, rysunki dobre wiec nie narzekaj, ale prawda ze tablet nigdy olowka nie zastapi i chyba nikt tego nie obiecywal:) Lepiej napisz co za filmik planujesz:)

Napisano

Główka całkiem ok, a co do tabletu to jak przeżyjesz dwa tygodnie to stanie się przedłużeniem ręki ;). Jak masz cierpliwość to graj i modeluj nim wtedy z 3 dni tylko i będzie ok.

Napisano
  • Autor

heh, grać probowalem, siostra (11 lat) z shotgunem mnie upolowala... modelowac tez, ale nie trafialem w ikonki i marne efekty byly... :) Co do filmu musze rozczarowac, nie bedzie to 3d... jestem na pierwszym roku animacji i ef. spec w filmowce i na zaliczenie roku kazdy musi zrobic film , tak co roku oczywiscie z tym malym wyjątkiem za na pierwszym musi być na taśmie swiatłoczułej, czyli tradycyjnie (nikt co prawda nie mowil ze nie mozna wydrukowac klatek ... :) ) tyuł będzie \"The Aim\". 2- minutowa opowieść o sensie życia. jak bede mial jakies fajniejsze projecty to zamieszcze. Tymczasem fajnie ze sie podoba, to głowny bohater, (jedyny) przerysowane emocje i duzo dynamiki - w koncu to film animowany :)

Napisano
  • Autor

i jeszcze takie jedno lamerskie pytanko: z takich freehandowych softów na rynku to tylko painter?

Napisano

Nie czyde? miod dla moich uszu, licze ze sie pochwalisz produkcja i skonczona animka:)

Z tych freehandowych:) to jest jeszcze aura, deeppaint, skethbook, a ja tam photoszopa tez za takiego uwazam:)