Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

kupiłem sobie tablet.... i kurde jakbym dwie lewe rence teraz miał. Jestem rozczarowany! musze od nowa uczyc sie rysowac,... Takie tylko zrobilem, ile czasu zabiera przyzwyczajenie sie do tego paskudstwa?

pro%2006.jpg

pro%20prev.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No lepszy tablet niz mycha, rysunki dobre wiec nie narzekaj, ale prawda ze tablet nigdy olowka nie zastapi i chyba nikt tego nie obiecywal:) Lepiej napisz co za filmik planujesz:)

Napisano

Główka całkiem ok, a co do tabletu to jak przeżyjesz dwa tygodnie to stanie się przedłużeniem ręki ;). Jak masz cierpliwość to graj i modeluj nim wtedy z 3 dni tylko i będzie ok.

Napisano
  • Autor

heh, grać probowalem, siostra (11 lat) z shotgunem mnie upolowala... modelowac tez, ale nie trafialem w ikonki i marne efekty byly... :) Co do filmu musze rozczarowac, nie bedzie to 3d... jestem na pierwszym roku animacji i ef. spec w filmowce i na zaliczenie roku kazdy musi zrobic film , tak co roku oczywiscie z tym malym wyjątkiem za na pierwszym musi być na taśmie swiatłoczułej, czyli tradycyjnie (nikt co prawda nie mowil ze nie mozna wydrukowac klatek ... :) ) tyuł będzie \"The Aim\". 2- minutowa opowieść o sensie życia. jak bede mial jakies fajniejsze projecty to zamieszcze. Tymczasem fajnie ze sie podoba, to głowny bohater, (jedyny) przerysowane emocje i duzo dynamiki - w koncu to film animowany :)

Napisano
  • Autor

i jeszcze takie jedno lamerskie pytanko: z takich freehandowych softów na rynku to tylko painter?

Napisano

Nie czyde? miod dla moich uszu, licze ze sie pochwalisz produkcja i skonczona animka:)

Z tych freehandowych:) to jest jeszcze aura, deeppaint, skethbook, a ja tam photoszopa tez za takiego uwazam:)