ciacho191 Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Mam chyba najgorzszy kłopot jaki mógł się przytrafić grafikowi 3d a więc zniknelo mi kilkanaście opcji w majce np jak klikam zakładke polygons to tam nic nie ma prosze o szybką odpowiedz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 .....przytrafić grafikowi 3d lol, trochę samokrytyki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 może http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=40616 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 ładnie pięknie i pifko dla ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_X Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Od jakiegoś czasu uczę się mayi ale gdy podczas renderingu wyskoczył jakiś błąd nie mogę zmienić w ustawieniach wielkości obrazu na "custom" co mnie bardzo irytuje bo znajomi pytają się o avatarki czy banery a ja nie mogę zmienić gdy klikam na tą opcje nic się nie dzieje próbowałem reinstalacji ale nic nie dała, wykasowałem te pliki z preferencjami i też nic jeśli ktoś wie jak sobie z tym poradzić proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 pokaż screen z ustawieniami renderglobals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_X Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 nie wiem czy o to pytałaś bo naprawdę jestem początkujący. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 a wpisywaleś ręcznie Width i Height? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_X Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 no to była jedna z pierwszych myśli jak przyszła mi do głowy ale nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 może skontaktuj się z producentem :) a tak na serio to dziwna sprawa :/ zrób reinstall może ale zobacz w Moich Dokumentach czy nie został katalog Maya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 no to była jedna z pierwszych myśli jak przyszła mi do głowy ale nic z tego Nic z tego, tzn.? Nie da się w te pola niczego wpisać, czy render ignoruje wpisane wartości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bareja Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Nic z tego, tzn.? Nie da się w te pola niczego wpisać, czy render ignoruje wpisane wartości? po screenie widać ze dla FloatFieldGrp || IntFieldGrp flaga -en jest ustawiona na on, wiec pewnie ignoruje :) Uwielbiam opowieści z serii wywiało mi jakiegoś errora i nie działa :) Stary więcej szczegółów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_X Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 przed usunięciem plików z dokumentów i reinstalacji po wpisaniu wymiarów i wciśnięciu enter pojawiały się poprzednie. Obecnie działa wpisywanie według wszelkich praw logiki powinno działać wcześniej ale najważniejsze że już jest. Co do szczegółów błąd wyskoczył mi koło 2 w nocy po całym dniu pracy więc nie specjalnie go zapamiętałem na przyszłość będę na nie uważał dzięki za rady pozdrowienia dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 błąd wyskoczył mi koło 2 w nocy Maya nie lubi tak późnych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 popraw temat bo poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi