grzegerz Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Witam. zacząłem dłubać taki wóz bojowy. który spełnia przede wszystkim funkcje transportera piechoty. Inspiracja dla mojego modelu jest nizej przedstawiony obrazek znaleziony na CG society. od razu informuje ze to inspiracja nie referencja typowa. moj model bedzie sie roznil od tego z obrazka. nie bedzie to dokladna kopia przede wszystkim dlatego ze nie widac wszystkich elementow co jest oczywiste :P. inspiracja-->http://features-temp.cgsociety.org/gallerycrits/26537/26537_1182687046_large.jpg zamieszczam jednodniowy postep prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Extra, extra... Świetny wóz... Czekam z nie cierpliwością na finisz tego projektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 dorobiłem parę drobiazgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 całkiem okej, będę zagladał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 czekam na texturki:D bo modelik zapowiada sie ciekawie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicus Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Niezły modelik, ja mam pytanie, czy jest jakis tutekjak uzykaćtaki render w v-rayu http://img504.imageshack.us/img504/8995/wozbojowy02un1.jpg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 chveti-dzieki:) floo- dzieki, chyba juz zaczne tekstury robic i nakladac bo pozniej sie nie polapie Wicus- dzieki, uzylem tu Vray sun tylko nizej sa moje ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi