hkropinski Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 Witam!:D Dopiero po dwóch latach spędzonych na forum zakłądam wątek w dziale dwade;) Mam zamiar pokazywac tu swoje prace, które oczywiście nie są na najwyższym technicznym poziomie, z grafika 2d obcuję od stosunkowo niedawana, więc prosze o wyrozumiałóść;) mam nadzieje ze przy waszej pomocy z biegiem czasu, będą sie tu pojawiac coraz lepsze prace... pozdrawiam serdecznie;) Poniższy samochód nie jest mojego pomysłu, moje jest tylko malowanie Nad tą pracą nadal pracuję, ciągle coś mi w niej nie pasuje;) gwiazdki na pewno zmienie; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 1.Gdyby nie kolory lakieru i kształt tła to całkiem fajnie. 2.Wygląda okej, tylko coś ten żółty refleks chyba nie potrzebny. 3.Zmień malowanie ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 Jeśli chodzi o kształty, mnie się podoba, białe odbicia światła na karoserii powinny być chyba podłużne i lekko podkreślać zaokrąglenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 fajne, taki kolorowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 cienie pod samochodami mi sie nie podobaja .. reszta wyglada wporzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Niektórym nie wystarczy że są dobrzy w 3d to się jeszcze pchają do 2d. Hehe Autka to nie moja broszka więc ciężko mi coś powiedzieć ale ten cień faktycznie jakiś taki za mocny...koła giną zupełnie. Kolory hipisowskie ale mnie sie podobają. Czekam na kolejny update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi