kxs Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Odgrzebałem stary projekt. Muszę w końcu skończyć, więc jedziemy: P.s. Farmer będzie miał "amiszową" brodę, ale to już następnym razem.
Tomala Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Może kurczak powinien mieć łapki bardziej przypominające skrzydła i nie podoba mi się zapięcie szelek od spodni farmera a tak poza tym to scenka bardzo fajna. Życzę powodzenia przy texturkach i czekam na kolejne update'y.
kxs Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Napisano 16 Sierpień 2007 Może kurczak powinien mieć łapki bardziej przypominające skrzydła i nie podoba mi się zapięcie szelek od spodni farmera a tak poza tym to scenka bardzo fajna. Życzę powodzenia przy texturkach i czekam na kolejne update'y. Jasne, jasne. Zgadzam się, po prostu modele jeszcze nie skończone. Niedługo wrzucę update
D4D4L Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 BUhahahahahahahahahah xD ! fajny pomysł ! :D Zrób jeszcze za chickenem takom małom gromatke chickenów lecącą ze strzelbami albo cuś :D
kxs Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Napisano 21 Sierpień 2007 mały update. troszkę szczegółów dodałem. poza tym wstępny tytuł zrobiony w inkscapie
Ania Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Z tytułu bym zrezygnowała, obrazek mówi sam za siebie. Niech facet nie ma tułowia tak prosto, niech się wychyla do przodu lub wygina do tyłu, wyglądałoby dynamiczniej. Kurczak źle trzyma siekierę, za blisko ostrza, w ten sposób się nie zamachnie porządnie. Buzię faceta bym otworzyła mocniej, skoro jest kreskówkowy klimat to z mimiką można spokojnie przesadzić. Możesz z boku zrobić rządek młodych kurczaczków, takich jeszcze żółtych (przypatrują się i uczą).
kxs Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Napisano 22 Sierpień 2007 Tytuł raczej zostanie. Po prostu lubię przy takiej pracy pobawić się czcionkę i jakiś tytuł dodać. Wtedy też obrazek wygląda trochę jakby taki plakat do kreskówki. No nie wiem, po prostu mi się tak podoba :) Kurczaczki... no nie wiem. Już druga osoba mi o tym pisze. Może... Nie jestem jeszcze przekonany. Z tułowiem, otwarciem szerzej ust oraz trzymaniem siekiery przez koguta masz rację. Trafne uwagi. Muszę to poprawić.
kxs Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Napisano 22 Sierpień 2007 Kolejny update. Tym razem główna zmiana to poza postaci. Teraz jest bardziej dynamicznie. Piszcie co jest źle.
Orangegraphics Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 w szymkolwiek renderujesz może jakiegoś strasznie mocnego suna walnij nisko jako oświetlenie aby taki klimatyczny długi cień się pojawił i kolorystyka pomarańczowo-czerowna światła? taki dziki zachód;) jakieś kaktusy i coś za co może mnie inni zbesztają ale ja bym wsadził maluteńkie światełko coś ala omni mu do buzi głęboko aby buzia nie była czarną dziurą. to tyle. podoba mi się kreskówkowy karykaturalny klimat ;)
Rekomendowane odpowiedzi