ema421 Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 2800 tri ,textury w durzej o durzej rozdzielczosci ,jeszce tylk opodolaczam kosci i mozna animowac :)))
Bruneq Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 cus sie mu ze smooth grupami na policzku zrobilo! calkiem sympatyczny, tylko drazni mnie powtazajaca sie textura na zbroji
Roszondas Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 całkiem spoko :) tylko te nóżki dziwne i za dużo tri na oczach - całkiem niepotrzebnie
1nS Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 Model sympatyczny :) Ja bym tylko ubrał go w kolory niegryzące się tzn. nie takie pomarańcze, błekity...
Bro Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 a do mnie jakos nie przemawia...szczegolnie te nozki
Gość Marioza Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 hehe zabawny jegomosc od razu mi sie jakos przypomnialo Ico z ps2 cos by trza bylo probic ze zbroją co by metal bardzije wyszedł bo teraz przypomina plastik no i buciki koniecznie do remontu albo cos z texturami powalczyć, ten glow na oczach to z Ps'a?
Tomala Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Na renderze z boku widać błędy w mapowaniu na tych naramiennikach i hełmie. Te serca na klacie mi jakoś nie pasują a krew na rogu wygląda jak farba no i te kolory. A tak poza tym to niezły kolo wyszedł.
Rekomendowane odpowiedzi