Napisano 2 Listopad 200222 l he, he daliÂcie siŕ nabraŠ, myÂleliÂcie ┐e znowu go│e laski :) Nic z tego Jak kto ma ochotŕ to mo┐e oczywiÂcie skomentowaŠ :) [Edited on 3-11-2002 by marcoos]
Napisano 2 Listopad 200222 l spodziewalem sie raczej czego z rotten ae to co zobaczylem przypomialo mi ostatnie moj▒ paszŕ.ale piek│o oj piek│o.
Napisano 2 Listopad 200222 l Autor ja jestem owocowym i warzywnym dewiantem wiŕc mnie tylko taki stuff rusza :) a poza tym nic innego na komputerze nie potrafie rysowaŠ, tylko zieleninŕ i owoce :) dla spragnionych golizny mˇj b. stary szkic w Painterze, ktˇry nie zamieni│ siŕ w obraz ze wzgl. na brak dostatecznej umiejŕtnoÂci, malowania na kompie, IMHO rysowanie lub malowanie na kompie jest 100x trudniejsze ni┐ na kartce papieru lub p│ˇtnie
Napisano 3 Listopad 200222 l Originally posted by marcoos dla spragnionych golizny mˇj b. stary szkic w Painterze, ktˇry nie zamieni│ siŕ w obraz ze wzgl. na brak dostatecznej umiejŕtnoÂci, malowania na kompie, IMHO rysowanie lub malowanie na kompie jest 100x trudniejsze ni┐ na kartce papieru lub p│ˇtnie Zgadzam sie! Jednak I tak wyszlo ci fajnie. Pamietaj ze mozesz zaczac na kartce papieru, zeskanowac i konczyc juz w pelni cyfrowo. [Edited on 3-11-2002 by Gotham]
Napisano 3 Listopad 200222 l papryczka mi sie bardzo podoba ma w sobie wiele uroku a babka przepraszam jakos nie, cholernie stary musi byc ten szkic :))
Napisano 3 Listopad 200222 l Autor patrz▒c z perspektywy czasu to na tym szkicu jedynie skrzyd│a s▒ w miare │adnie i dynamiczna kresk▒ narysowane, ca│a reszta jest \"wymŕczona\" i do tego ma trochŕ kopniŕte proporcje :) kontury s▒ strasznie \"drewniane\" i wogˇle nie oddaj▒ formy (no mo┐e nie dotyczy to lewej rŕki) no dobra to tyle w ramach samokrytyki :)
Napisano 3 Listopad 200222 l úe no co wy. Krytyka krytyka ale zawsze liczy siŕ interpretacja. Spˇjrz na to przez pryzmat ogˇlnego przyblizenia twych wizji artystycznych i nakreslenia klimatu i atmosfery sceny. Przenies pomys│ do 3D (postaraj siŕ zachowac formŕ) i masz elegancka prackŕ. Ja tak uwa┐am, ale ja jestem z uczeli Âcis│ej wiŕc mnie jaraja inne rzeczy niz artystˇw....
Napisano 4 Listopad 200222 l Mam nadzieje ze sie nie obrazisz... Rysowalem projekt dla kolegi... I jakos twoj aniolek sie znalazl pod reka... Wiec na szybko troche pozmienialem (efekt ponizej). Ogolnie zmienilem proporcje, poprawilem kreske i dodalem oswietlenia. Pobawil bym sie jeszcze ale nie umiem pracowac w tak niskiej rozdzielczosci. Na obrone mam jedynie fakt ze mial byc to dowod ze nie powinno sie porzucac projektow.
Napisano 4 Listopad 200222 l Autor spox, │adnie podmieni│es glowe, od razu lepiej, a mˇg│bys napisaŠ cos wiŕcej o sekcji \"body\", czy zrobi│es tam blur a potem ostry kontrast ??? kreski konturu poznika│y a jest zamiast tego │adny g│ŕboki cie˝ BTW widze ┐e korekty rysunkˇw przez internet sta│y siŕ popularne :)
Napisano 6 Listopad 200222 l Dobrze juz wyjasniam: 1 Nie podmienilem glowy. To jest ta twoja tylko ze pozmienialem w niej proporcje kopiujac fragmenty dokonujac na nich transformacji, lub tez narzedziem Smudge Tool. Poza tym jeszcze ja troche rozmylem. Aj zapomnialem, dorysowalem tylko brwi. 2 Dorysowalem wlosy. Zwykle linie o srednicy 1 piksel. 3 Rozmylem cialo, i pozmienialem czesc proporcji narzedziem Smudge Tool. 4 Dodalem kilka masek w tym gradientu, koloru, nadbarwien, i kontrastu. I to wszystko. Dadaj jakies swoje prace jeszcze ;).
Napisano 6 Listopad 200222 l Autor dziŕki za szczegˇ│owy opis :) od dawna mˇwie sobie ┐e si▒dŕ i powalcze z tabletem, myszk▒ i Painterem ale jako nie moge znale╝Š czasu, nawet na 3d max\'a ostatnio nie mam czasu... a pozatym, jak siŕ siedzi przed kompem przez kilka godzin dziennie \"zawodowo\" to naprawdŕ mo┐na znienawidziŠ jakikolwiek kontakt z tym u┐▒dzeniem... jeszcze wygrzeba│em taki mˇj ma│y Painterowy szkic, to tak apropos topicu \"ogenia wojny\". Moim zdaniem prace powinny byŠ pe│ne krwi, bˇlu i cierpienia, tak jak to bywa zwykle na wojnie, na razie prace w bitwie takie jakie \"slodkie\" :)
Napisano 6 Listopad 200222 l I z dziewczynki zrobi│a siŕ dojrza│a kobieta - yes. a to na demn▒ za monochromatyczne jak dla mnie.
Napisano 8 Listopad 200222 l Autor no to jeszcze jeden monochromatyczny, i znowu Painter :) chcialbym kiedys zrobic co w tym stylu w maxie ale jakos wciaz nie moge znalezc czasu
Napisano 9 Listopad 200222 l Mam rozwiazanie twojego problemu! Wejdz na bitwe, wcisnij przycisk nowy temat. Opisz zalozenia i dodaj ten rysunek. Zrealizuj w Maxie. Wiem ze nie masz czasu... NIKT NIE MA. Licze na ciebie. Pa