mlodAs Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Witam webmaster ze mnie żaden ale spłodziłem takie cus:) Cała grafika i animacje moje w poskładaniu tego pomagało mi pare osób. http://www.mlodas.com Zapraszam
DIDI Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 w sumie spoko, tylko ten koles ma poze jak by miał byc rozstrzelany za chwile, ustaw go moze jakos bardziej na luzaka :) i kolorki jakos tak kluca sie ze soba chyba troche ich za duzo oglnie spoko pozdro
Gość User190 Napisano 18 Sierpień 2007 Napisano 18 Sierpień 2007 Ładne :) Z kolorami nie słuchaj :P Rzuca się w oczy darmowy brush roślinek w panelu po lewej (gdybyś robił stronkę dla ogrodników nikt by nie zauważył, ale nie zapominaj, że graficy jednak z jednej michy jedzą ;). Jeszcze można by się przyczepić do braku spójności strony startowej z resztą, ale ogólnie jest dobrze.
Rafalf Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 Mi sie bardzo podoba :) lubie takie cartoonowe postacie :)
pitekkkk Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 ekstra. ja osobiscie lubię totalny minimalizm, ale to mi się bardzo spodobało :)
Lis Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Gratuluję skilla. Portfolio ładne ale takie troch zagmatwane co może zniechęcić niektorych klientow. Szkoda że teraz folio się marnuje.
Lucas Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Spoko lay:), podoba mi się galeria, tylko trochę irytujące może być szukanie którą część roślinki trzeba kliknąć. Mam natomiast pytanie, jak sprawiłeś by obiekt flash uaktywniał się od razu? Jakiś setFocus, czy może coś na poziomie html/php?
Rekomendowane odpowiedzi