Napisano 21 Październik 200717 l Autor johny - render ok 2,5 h na duzych subdivisach Fajnie że się podoba
Napisano 21 Październik 200717 l render ok 2,5 h na duzych subdivisach Cierpliwy jesteś nie ma co:) Bardzo dobrze to wygląda, nawet celująco:)
Napisano 21 Październik 200717 l Wzór drewna na podłodze bardzo się powtarza A kanapa jest świetna, podziel się materiałem :)
Napisano 21 Październik 200717 l Autor Co do drewna to już poprawiłem. MATERIAŁKI (dla każdego, może się przyda)
Napisano 21 Październik 200717 l dzięki za materiały lukos86, masz plusa ;-) poza deskami, które troszkę dziwnie zblurowane i zmapowane - jest okay. może to kwesta jakości samej teksturki?!
Napisano 22 Październik 200717 l Autor Nie ma sprawy. Podzielę się wszystkim co mam. Naprawdę wiele zawdzięczam temu forum, większość tego co umie. WIĘC WIELKIE DZIĘKI Mały upek:
Napisano 23 Październik 200717 l drewno jest raczej mocno zlane lakierem Janek:) ale łańcuch za czysty, zbyt jednorodny...a poza tym fajne:)
Napisano 23 Październik 200717 l Strasznie fajny pomysł i niesamowita ilość cierpliwości- jedno co mnie póki co trochę razi to "sterylność" całości chociaż- oprzesz o niego dwie laski w pantalonach i będzie Car Show 1920
Napisano 24 Październik 200717 l Autor No w sumie założenie było że samochodzik będzie na maxa sterylnie wyglądał a w tle jakieś car expo 100 lat temu Pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200717 l ten czarny bardzo pasuje do modelu ale momentami mocno pogarsza widoczność, mógłbyś jeszcze chwile pomęczyc materiał bo na ostatnim rzeczyiście niewiele widać ale ogólnie bardzo fajnie :)
Napisano 10 Listopad 200717 l rzeczywiscie dobra robota-szczrze nie wierzlem ze tak ciekawie sie to skonczy i myslalem ze sobie odpuscisz wczesniej czy pozniej.Wchodze a tu taki wypas.Podziwiam wytrwalosc-mi sie ta sterylnosc podoba
Napisano 10 Listopad 200717 l Piękny model i widać ogrom cierpliwości oraz Twojej pracy, brawo;) Do czego ja się przyczepię to tylko sam łańcuch, bo czy aby na pewno tak się łączą ogniwa łańcucha (szczerze nie pamiętam, dawno żadnego nie widziałem;P) Pozdr
Napisano 10 Listopad 200717 l Niestety Touch chyba tak sie jednak łączy;D No to jak wątek odkopany to trzeba cos z tym zrobić, prawda?:)
Napisano 13 Listopad 200717 l Autor Witam ponownie. Odkopaliście wątek więc porobie kilka finalnych renderów i wrzuce do finished. Dzięki za motywację. Co do łańcucha to na 100% jest on poprawnie wykonany, tak jak w oryginale. pozdrawiam. render w toku :D