Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jest to moja pierwsza wizualizacja kuchni - siedziałem nad nią dwa pełne dni - myśle że nie jest aż tak źle - więc postanowiłem ją pokazac - jestem na forum od ponad miesiąca - pozdrawiam wszystkich serdecznie...

3ds 9 + v-ray - czas renderingu 15 minut...

ps. Tomuś dzięki :-)

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Dość prosta scena, ale dosyć miło się na nią patrzy. Jedyne co się rzuca w oczy to proporcje (o których wspomniał carlosss). Ale wszystko przed tobą.;) Pracuj dalej. Pozdro

Napisano

Nie gra mi wyglad podlogi, zbyt matowa deska...Moze ciut polysku zeby nadac wrazenia lepszej jakosci paneli;) Mysle ze poprawi prezencje wizki.

Napisano

czesc

staraj sie nie przepalac okien, proponuje vray plane w oknie o niebieskiej barwie, z niskim mult. dodatkowo swiatlo emitujace slonce, moze directlight o barwie zoltej, wydaje mi sie ze to moze pomoc jezeli chodzi o oswietlenie.

Co do tej podlogi to racja, matowa jak... ;] hehe tutaj proponuje reflect na maxa z zaznaczonym fresnel refl. plus refl glossines na 0,7-0.8 :)

a tak ogolnie to wporzadku jak na pierwsza vizualke :)

Pozdrawiam!

Napisano

Dziękuje za konstruktywne komentarze - poprawiłem ciut podłogę tak jak radziliście, co do proporcji i oświetlenia to pozostawiam wszystko jak było... Przy następnych pracach będę miał na uwadze wasze rady :-) teraz uczę się modelowania i muszę przyznac że jak na razie kiepsko mi to wychodzi hehe , pozdrawiam gorąco !

Napisano

jak mozna to ja bym to widzial tak:

2001570120427940595_rs.jpg ale jak mowilem przepalenia woknach sa masakryczne, dodatkowo odbicie na panelach, wyglada jakby ktos polal woda albo polozyl warstwe szkla na podloge.

pozdrawiam!

p.s jesli trzeba wywale obrazek, nie ma problemu :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności