Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam! W wolnych chwilach od jakiegoś czasu staram się skończyć wizke małej łazienki. Brakuje paru detali (np. bateria pod prysznicem itp.), które w niedługim czasie się pojawią. Potrzebuje waszych komentarzy co wypadało by poprawić, co razi itp. Sami wiecie jak jest jak się nad jedną rzeczą za długo siedzi ;) Z góry dzięki za pomoc.

Soft: 3dsmax 9 + vray

klopik_forum1.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 6,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Vizka ma sporo bledow ktore bardzo raza szczegolnie przepalenie przy lustrze, nad swiatlem dluzej posiedz bo nie wyglada zabardzo jak w vrayu, podobnie jak materialy ktore sa nieciekawe.

Pozdrawiam

Napisano

Ogólnie jest dobrze, ale światło do poprawy, chrom na armaturze też no i oczywiście ręcznik na półce jest zbyt kwadratowy :) a i szkło w antyramie jest za grube.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Pracuje nad światłem, przy lustrze już jest ok, ale nadal mi przepala w innych miejscach, jak przygaszę to znowu jest wszystko ciemne, to jest chyba największy problem, szybę i ręcznik poprawiłem ;) faktycznie trochę gruba była. Co do materiałów też jest już lepiej, jutro pokażę efekty i może trochę lepiej ze światłem będzie. Dzięki za odpowiedzi!

Napisano
  • Autor

Ciężko jest cokolwiek uchwycić w tak małym pomieszczeniu, może teraz jest trochę lepiej, ale i tak to jeszcze nie jest to. Chyba się poddam i zacznę dłubać od nowa(ale to po długo wyczekiwanych wakacjach :D), bogatszy o nowe doświadczenie. Dzięki za krytykę ;)

test5.jpg