WojciechNowakowski Napisano 20 Sierpień 2007 Napisano 20 Sierpień 2007 Czesc, dawno tutaj nic nie postowalem, le teraz mam cos nowego.
Robertus Napisano 20 Sierpień 2007 Napisano 20 Sierpień 2007 zmniejsz nieco bo sie forum rozjezdza :) poza tym calkiem okej. dol nieco za malo 'rasowany' , odbiega stylem od gory. czacha nieco sztuczna.
RaVirr Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Witam. Pracka wygląda jakby trochę na szybko robiona. Czaszka bardzo odstaje, od razu widać, że doklejona. To wejście na drugim planie też niedopracowane:/ Ale poza tym spoko jest. Może posiedź nad tym dłużej? edit. Ej no panieee jak zobaczyłem resztę prac i digitalowych i tradycyjnych to kopara mi opadła do piwnicy;) Tylko że ta praca według mnie odstaje straszliwie od tamtych wcześniejszych.:/ Pozdrawiam
WojciechNowakowski Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Napisano 21 Sierpień 2007 Czesc rodacy, dzieki za wizyte i wspaniale komentarze. Ta praca jest inna, ale nie mozna caly czas robic to samo. Od czasu do czasu trzeba cos zrobic innego.
WojciechNowakowski Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Napisano 22 Sierpień 2007 Czesc RaVirr, to twoje stwierdzenie (kopara mi opadła do piwnicy;) jest po prostu fantastyczne. Bardzo mi sie podoba, nigdy wczesniej nie slyszalem. No ale mnie nie ma tam juz 18 lat. Musze sprzedac to rodakom tu w Kanadzie. Czesc i dzieki.
purple Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 w Kanadzie się przymie;) Gdzie wy czaszkę widzicie?o_0 Jak na fotomontaż lekko niedopracowane szczegóły, ja bym radziła popracować nad efektem końcowym, trochę łamie się symetria, którą (jest taka możliwość)chciałeś osiągnąć... pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi