Napisano 20 Sierpień 200717 l zmniejsz nieco bo sie forum rozjezdza :) poza tym calkiem okej. dol nieco za malo 'rasowany' , odbiega stylem od gory. czacha nieco sztuczna.
Napisano 21 Sierpień 200717 l Witam. Pracka wygląda jakby trochę na szybko robiona. Czaszka bardzo odstaje, od razu widać, że doklejona. To wejście na drugim planie też niedopracowane:/ Ale poza tym spoko jest. Może posiedź nad tym dłużej? edit. Ej no panieee jak zobaczyłem resztę prac i digitalowych i tradycyjnych to kopara mi opadła do piwnicy;) Tylko że ta praca według mnie odstaje straszliwie od tamtych wcześniejszych.:/ Pozdrawiam
Napisano 21 Sierpień 200717 l Autor Czesc rodacy, dzieki za wizyte i wspaniale komentarze. Ta praca jest inna, ale nie mozna caly czas robic to samo. Od czasu do czasu trzeba cos zrobic innego.
Napisano 22 Sierpień 200717 l Autor Czesc RaVirr, to twoje stwierdzenie (kopara mi opadła do piwnicy;) jest po prostu fantastyczne. Bardzo mi sie podoba, nigdy wczesniej nie slyszalem. No ale mnie nie ma tam juz 18 lat. Musze sprzedac to rodakom tu w Kanadzie. Czesc i dzieki.
Napisano 27 Sierpień 200717 l w Kanadzie się przymie;) Gdzie wy czaszkę widzicie?o_0 Jak na fotomontaż lekko niedopracowane szczegóły, ja bym radziła popracować nad efektem końcowym, trochę łamie się symetria, którą (jest taka możliwość)chciałeś osiągnąć... pozdrawiam:)