Napisano 23 Październik 200717 l rewelka ! ... ale jak juz miałbym się koniecznie doczepić do czegoś to ten "spojler" jest moim zdaniem za nisko - praktycznie dotyka ziemi a powinen byc troszkę ponad nią ale to taka pierdoła że szkoda w ogóle gadać - zresztą pewnie tak miało byc :) za to kolorystyka całego obrazka jest boska pozdrawiam
Napisano 23 Październik 200717 l Jak wyzej tyle ze no geometra tych lukow na przodzie nie daje mi spac po nocach ;]
Napisano 23 Październik 200717 l Autor ten spoiler ma potęgować wrażenie ciężkości i mocnego osadzenia na ziemi. Więc jest jak najbardziej celowy. edit: masz rację omen. Dzięki. Poprawię to. Wcześniej myślałem, że chodzi ci o "luki" np bagażowe, a nie o "łuki". Sugeruję używanie polskich czcionek ;)
Napisano 23 Październik 200717 l Ale żeś pan wycackał. Super robota. Kolorki kompozycja detal. Pozdrówka
Napisano 23 Październik 200717 l Autor ekhm no właśnie miałem nadzieję, że koniec. A co, masz jeszcze jakieś uwagi? :)
Napisano 23 Październik 200717 l teraz jest super :] Gratuluje bo wyszlo naprawde ciekawie Choc napis na scianie "Warszawa Wschodnia" bys moze dal :P
Napisano 23 Październik 200717 l Praca rewelacja !!! Przyciaga wzrok...ma klimat. Jedyne moje małe spostrzezenie to uwazam ze pan z dwoma świecącymi lampkami powinien byc mocniej oswietlony
Napisano 23 Październik 200717 l Autor dzięki! Koniu: zastanawiałem się nad panem z latarkami, ale umieściłem go na środku tak, żeby reflektory boczne pociągu go nie oświetlały. Nie chciałby on dostać tyle lumenów na twarz i jego znaki by były mniej widoczne. Omen: myślę, że podobieństwo jest oczywiste i każdy się domyśla, że chodzi o Warszawę.
Napisano 23 Październik 200717 l Mysle ze realistycznie by bylo jakby go oswietlały przeciez taka lampa daje takie światło że pewnie by mu przypiekło dekiel :)