Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

rewelka ! ... ale jak juz miałbym się koniecznie doczepić do czegoś to ten "spojler" jest moim zdaniem za nisko - praktycznie dotyka ziemi a powinen byc troszkę ponad nią ale to taka pierdoła że szkoda w ogóle gadać - zresztą pewnie tak miało byc :) za to kolorystyka całego obrazka jest boska

pozdrawiam

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 10,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak wyzej tyle ze no geometra tych lukow na przodzie nie daje mi spac po nocach ;]

Napisano
  • Autor

ten spoiler ma potęgować wrażenie ciężkości i mocnego osadzenia na ziemi. Więc jest jak najbardziej celowy.

edit:

masz rację omen.

Dzięki. Poprawię to. Wcześniej myślałem, że chodzi ci o "luki" np bagażowe, a nie o "łuki".

Sugeruję używanie polskich czcionek ;)

Napisano

teraz jest super :] Gratuluje bo wyszlo naprawde ciekawie

Choc napis na scianie "Warszawa Wschodnia" bys moze dal :P

Napisano

Praca rewelacja !!! Przyciaga wzrok...ma klimat. Jedyne moje małe spostrzezenie to uwazam ze pan z dwoma świecącymi lampkami powinien byc mocniej oswietlony

Napisano
  • Autor

dzięki!

Koniu: zastanawiałem się nad panem z latarkami, ale umieściłem go na środku tak, żeby reflektory boczne pociągu go nie oświetlały. Nie chciałby on dostać tyle lumenów na twarz i jego znaki by były mniej widoczne.

Omen: myślę, że podobieństwo jest oczywiste i każdy się domyśla, że chodzi o Warszawę.

Napisano

Mysle ze realistycznie by bylo jakby go oswietlały przeciez taka lampa daje takie światło że pewnie by mu przypiekło dekiel :)