jaras Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 rewelka ! ... ale jak juz miałbym się koniecznie doczepić do czegoś to ten "spojler" jest moim zdaniem za nisko - praktycznie dotyka ziemi a powinen byc troszkę ponad nią ale to taka pierdoła że szkoda w ogóle gadać - zresztą pewnie tak miało byc :) za to kolorystyka całego obrazka jest boska pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Jak wyzej tyle ze no geometra tych lukow na przodzie nie daje mi spac po nocach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 ten spoiler ma potęgować wrażenie ciężkości i mocnego osadzenia na ziemi. Więc jest jak najbardziej celowy. edit: masz rację omen. Dzięki. Poprawię to. Wcześniej myślałem, że chodzi ci o "luki" np bagażowe, a nie o "łuki". Sugeruję używanie polskich czcionek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Ale żeś pan wycackał. Super robota. Kolorki kompozycja detal. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 no to przerobione czoło pociągu dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 mammamija wszysciucko SUPER i to jesce nie koniec !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 ekhm no właśnie miałem nadzieję, że koniec. A co, masz jeszcze jakieś uwagi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 teraz jest super :] Gratuluje bo wyszlo naprawde ciekawie Choc napis na scianie "Warszawa Wschodnia" bys moze dal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Praca rewelacja !!! Przyciaga wzrok...ma klimat. Jedyne moje małe spostrzezenie to uwazam ze pan z dwoma świecącymi lampkami powinien byc mocniej oswietlony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 dzięki! Koniu: zastanawiałem się nad panem z latarkami, ale umieściłem go na środku tak, żeby reflektory boczne pociągu go nie oświetlały. Nie chciałby on dostać tyle lumenów na twarz i jego znaki by były mniej widoczne. Omen: myślę, że podobieństwo jest oczywiste i każdy się domyśla, że chodzi o Warszawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Mysle ze realistycznie by bylo jakby go oswietlały przeciez taka lampa daje takie światło że pewnie by mu przypiekło dekiel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi