Destroyer Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 szukam programu do wyszukiwania potrzebnych codeków do filmów pare dni temu zaktualizowałem swoje kodeki za pomocą K-Lite Mega Codec Pack 3.3.0 (poprzednio miałem wersje około 2.2) i w niektórych filmach przestał działać dźwięk goom player chciał poszukać odpowiedniego kodeka ale nie znalazł :) widziałem kiedyś program do analizowania filmu pod kątem wymaganych kodeków i późniejsze ich ściągnięcie ale teraz nie mogę znaleźć tego ustrojstwa :) will be gratefull :rolleyes:
streaker Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Może GSpot, pokazuje dokładne informacje o pliku: kodeki, fps, bitrate, próbkowanie dźwięku i jeszcze pare innych rzeczy A tak wogóle to w takich sytuacjach polecam VideoLan'a - w wersji 0.8.6c w końcu dobrze działa wyświetlanie napisów :) 1
Destroyer Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 dzięki GSpot tylko avi rusza a ja mam problemy z mov ale VideoLan sobie z nimi poradził :) + łap repa ;)
deshu Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 allplayer ma funkcje wyszukiwania potrzebnych kodekow (allplayer live chyba), dodatkowo wersja zarejestrowana pobiera potrzebne kodeki przy doslownie 3 kliknieciach lpm
Destroyer Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 dzięki za zainteresowanie ;) znalazłem bardzo fajne programy do tego: MediaInfo VideoInspector cheers!
Rekomendowane odpowiedzi