DraB Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 (edytowane) Hello Uznałem swój wakacyjny wyjazd do Włoch/Grecji, za świetny czas na rozpoczęcie swojej przygody z fotografią cyfrową ;) Zdjęcia to głównie fauna i flora... wybrałem kilka na próbę jak wyrazicie chęć to pokażę więcej. Bądźcie wyrozumiali :) - pierwsze zdjęcia które pokazuje publicznie ;) Pozdro Edytowane 27 Sierpień 2010 przez DraB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 pierwsze totalnie imo odpada przez pierwszy plan drugie świetne kolorki, kadr niezły, następne bardzo przyjemne i plastyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 wow jak mniemam Wlochy te klasztorek ? fajnie wyszedl i ten pasterz z "czyms" jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Toskania ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 No, Toskania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 lubię bardzo ten rejon, byłem w Lucce i okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 słoiki b. ładne, klasztor i pastereczka ok, reszta niebałdzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2007 Kilka z wypadu na kiermasz :) Tu trochę PSa I jeszcze takie z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 chyba najlepiej wyszły koraliki... tylko zetnij prawy górny róg. co do mikołaji... to mogłeś poczekać aż ludzie przejdą, albo nie ucinać im głów. i jakoś nie przepadam za takimi zabawami w szopie. jak już robisz bw, to poszczególne elementy można wyodrębnić z tla za pomocą filtrów. reszta mocno srednia, choc obudziles moje tesknoty za krakowem... ech. chce gdzies wyjechac znowu. a na stopa za zimno :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2007 Kilka fotek z pasjonującego wyjazdu na wieś na święta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Z ostatniego rzutu nr trzy jest kozacki! Masz może w poziomie? Z Krakowa: 1 - bardzo fajne kolorystycznie i przy super słońcu trafiłeś, chociaż mogłeś pobawić się i ustawić jakoś figurki ciekawiej 2 - fotografia łączenia plastikowej bombki? średnio fajnie 3 - bardzo mi się podoba, a przez tę głębię ostrości jest dynamiczne ujęcie, kolorystycznie też bardzo mi się podoba, można było usunąć wiórek z łba dinozaura. P.S. Numerju zdjęcia, będzie łatwiej na ich temat rozmawiać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 wydaje mi sie, ze ostrosc uciekla. imo, za malo zblizen. ja wiem, ze czasem brak szkla (sama cierpie), ale chociaz tak od polowy w gore ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Pierwsze z wcześniejszego wrzutu jak dla mnie eleganckie;) Z koncertu moim zdaniem średnio:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2008 (edytowane) Wakacje wakacje i po wakacjach :) Oto kilkanaście zdjęć z Italii i Hellady. Robione Nikonem D80 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Pozdro Edytowane 31 Sierpień 2009 przez DraB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2010 (edytowane) Znowu miałem aparat w rękach i znowu próbowałem jakieś ładne zdjęcia zrobić. Pozdrawiam :) : 1 2 3 4 5 6 7 Edytowane 27 Sierpień 2010 przez DraB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi