Napisano 26 Sierpień 200717 l Hello Uznałem swój wakacyjny wyjazd do Włoch/Grecji, za świetny czas na rozpoczęcie swojej przygody z fotografią cyfrową ;) Zdjęcia to głównie fauna i flora... wybrałem kilka na próbę jak wyrazicie chęć to pokażę więcej. Bądźcie wyrozumiali :) - pierwsze zdjęcia które pokazuje publicznie ;) Pozdro Edytowane 27 Sierpień 201014 l przez DraB
Napisano 26 Sierpień 200717 l pierwsze totalnie imo odpada przez pierwszy plan drugie świetne kolorki, kadr niezły, następne bardzo przyjemne i plastyczne
Napisano 28 Sierpień 200717 l wow jak mniemam Wlochy te klasztorek ? fajnie wyszedl i ten pasterz z "czyms" jest spoko
Napisano 23 Grudzień 200717 l Autor Kilka z wypadu na kiermasz :) Tu trochę PSa I jeszcze takie z domu
Napisano 23 Grudzień 200717 l chyba najlepiej wyszły koraliki... tylko zetnij prawy górny róg. co do mikołaji... to mogłeś poczekać aż ludzie przejdą, albo nie ucinać im głów. i jakoś nie przepadam za takimi zabawami w szopie. jak już robisz bw, to poszczególne elementy można wyodrębnić z tla za pomocą filtrów. reszta mocno srednia, choc obudziles moje tesknoty za krakowem... ech. chce gdzies wyjechac znowu. a na stopa za zimno :/
Napisano 27 Grudzień 200717 l Z ostatniego rzutu nr trzy jest kozacki! Masz może w poziomie? Z Krakowa: 1 - bardzo fajne kolorystycznie i przy super słońcu trafiłeś, chociaż mogłeś pobawić się i ustawić jakoś figurki ciekawiej 2 - fotografia łączenia plastikowej bombki? średnio fajnie 3 - bardzo mi się podoba, a przez tę głębię ostrości jest dynamiczne ujęcie, kolorystycznie też bardzo mi się podoba, można było usunąć wiórek z łba dinozaura. P.S. Numerju zdjęcia, będzie łatwiej na ich temat rozmawiać. :)
Napisano 12 Kwiecień 200816 l wydaje mi sie, ze ostrosc uciekla. imo, za malo zblizen. ja wiem, ze czasem brak szkla (sama cierpie), ale chociaz tak od polowy w gore ;)
Napisano 14 Kwiecień 200816 l Pierwsze z wcześniejszego wrzutu jak dla mnie eleganckie;) Z koncertu moim zdaniem średnio:P
Napisano 27 Sierpień 200816 l Autor Wakacje wakacje i po wakacjach :) Oto kilkanaście zdjęć z Italii i Hellady. Robione Nikonem D80 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Pozdro Edytowane 31 Sierpień 200915 l przez DraB
Napisano 27 Sierpień 201014 l Autor Znowu miałem aparat w rękach i znowu próbowałem jakieś ładne zdjęcia zrobić. Pozdrawiam :) : 1 2 3 4 5 6 7 Edytowane 27 Sierpień 201014 l przez DraB