Napisano 27 Sierpień 200717 l Wszystkie osoby chętne do robienia zdjęć nocnych we wrocławiu (a wiem, że takie są), proszę o kontakt. Proszę o podanie w tym temacie wolnych terminów oraz miejsca, które chcecie "obcykać". Ja osobiście jestem we wrocławiu do 31 sierpnia. Pozdrawiam! i do zobaczenia. Ampułka.
Napisano 27 Sierpień 200717 l Ja proponuję obcykać takie miejsca jak: Od zmierzchu do świtu, Pracowani, Altana i kilka innych które napewno po drodze się znajdą:D a tak na poważnie to pomysł ciekawy zobaczymy jak będzie z chęciami;p bo w nocy to jednak lepiej iść większą ekipą.
Napisano 27 Sierpień 200717 l Powiadomcie mnie na PW, bo niezbyt często tu jestem, a wybrałbym się :) Jak już iść na jakieś afterparty to tak, żeby nie śmierdzieć fajkami potem... :>
Napisano 27 Sierpień 200717 l 1nS - chcesz siedzieć przed knajpą? Byleby daleko od dymu z papierosów :>
Napisano 28 Sierpień 200717 l Autor to może jakoś bardziej konkretnie z datami i godzinami i miejscem... bo w sumie możemy sobie gadać tak a muzom, i do niczego nie dojść. Proponuję: środa godzina 20:00 na placu jana pawła drugiego (stary plac 1 maja) koło fontanny i dwóch pomników :) A później myślę, że jakoś się zastanowimy, co będziemy fotografować ;)
Napisano 28 Sierpień 200717 l no "idealne" miejsce na wieczorny wypad ze sprzetem - lepiej od razu rzucic go do smieci :)
Napisano 29 Sierpień 200717 l Drakula - wpadniesz ? Ja jestem przeziębiony ale wpadnę (zlotowozem) jak zbierze się jakaś ekipa
Napisano 29 Sierpień 200717 l No mnie niestety też dopadło przeziębienie no i ostatni autobus spowrotem mam o godzinie 23:30 więc co to za nocne focenie jak przed rozpoczęciem nocy na dobre musiałbym wracać.
Napisano 29 Sierpień 200717 l no dobra, dziewczęta ostateczna decyzja Mogę przyjechać, kolega Infected (Digita Illusion) lekko się spóźni ale może być reszta ?
Napisano 29 Sierpień 200717 l dobra 2 godziny bede bez netu jesli odwolacie spotkanie SMS na numer w profilu na miejscu nie sposób mnie przeoczyć zlotowóz bedzie na Włodkowica
Napisano 29 Sierpień 200717 l Autor Mam nadzieję, że sie jakoś rozpoznamy np. po statywach na plecach :)) Jeśli dobrze rozumiem to o 20 na włodkowica? (ale w którym miejscu dokładnie? bo to trochę długie jest) Szukajcie Ampułki pod blond włosami :)
Napisano 29 Sierpień 200717 l Ja odpadłem... 30 min temu wróciłem z bilarda :> trzeba było wcześniej napisać, a tak czekaliśmy niepotrzebnie spotkanie udane, czy zdjęcia udane się zobaczy lista obecnych : Ampulka Gripi Sysco Infected Piksar i wyspa miłości
Napisano 29 Sierpień 200717 l eee czmu ja o tym nie wiedzialem bym tez poszedl :D choc bym tylko kibicowal albo bym trzymal statywy :P
Napisano 30 Sierpień 200717 l trzeba było wcześniej napisać, a tak czekaliśmy niepotrzebnie Nie miałem jak się z wami skontaktować...