Napisano 29 Sierpień 200717 l Hellou Miałby ktoś ochotę na jakieś piwko dzisiaj wieczorkiem? Proponuję spotkanie tam gdzie ostatnio, koło 19.00 (copyright Ania.co) To jak? :) edit: Jak na razie chętni są: Hyde Shalivan FAlcom Designbot Sarayel dziewczyna Sarayela Jonasz_Real no i ja dopisywać się :)
Napisano 29 Sierpień 200717 l zwerbowałem jeszcze falcolma no i moze jak mu to było :p designobot przyjdzie :DD
Napisano 29 Sierpień 200717 l Autor kurtde :p mam egzaminy :/ ale spoko :D that's the spirit :D dopisałem luda :)
Napisano 29 Sierpień 200717 l F "A" lcom, A z dużej :D Mam nadzieje że się wyrobie, prawdopodobnie będę miał ze sobą aparat, będzie śmiesznie :)
Napisano 29 Sierpień 200717 l ja chętnie każdego dnia ale dopiero od soboty, bo teraz jestem w legnicy. od soboty bedę pełnoprawnym mieszkańcem katowic więc od soboty zawsze jestem chętny na browarka :D
Napisano 29 Sierpień 200717 l Autor herher, największy talent mam do picia browarka :) śmiesznie będzie na bank, jak zawsze - jak możesz to weź aparat FAlcom, przyda się. Valery - godamit, no ja w pt opuszczam Kato na tydzień :/ Wskakuj w pociąg to jeszcze na browarka zdążysz heh
Napisano 29 Sierpień 200717 l Jedziemy na Browca do srogiej Moskwy, jeszcze będziecie chcieli wracać do Katowic a nie narzekać :P
Napisano 29 Sierpień 200717 l ziomuś, dzisiaj już nie zdążę choćbym chciał, ale spoko, jak wrócisz to można sie zorganizowac ponownie :) oprócz tego że katowice są paskudne i śmierdzą to ja jeszcze dodam ze ludzie tutaj mówią w jakimś kosmicznym języku ;)
Napisano 29 Sierpień 200717 l [...] ja jeszcze dodam ze ludzie tutaj mówią w jakimś kosmicznym języku ;) hehehe to bydzie smiesznie od poniedziałku :P
Napisano 30 Sierpień 200717 l no własnie dzieciaku ;) a tak pozatym to znalazłeś już jakieś foty mojej ulubionej kelnerki :P ?
Napisano 30 Sierpień 200717 l Małolacie? Dzieciaku? To ciekawe co ja mam o was powiedzieć, czy też sądzić :cool: póki co zdjęć nie ma!
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Autor Małolacie? Dzieciaku? To ciekawe co ja mam o was powiedzieć, czy też sądzić :cool: póki co zdjęć nie ma! FAaaaaaalcom, no nie bądź taki, wrzucaj te foty...
Napisano 2 Wrzesień 200717 l FAaaaaaalcom, no nie bądź taki, wrzucaj te foty... Ej ziom nie chciałeś przypadkiem zeby to zabrzmiało: FAaaaaaalcom, no nie bądź takim dzieckiem, wrzucaj te foty...
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Tak, tak... fotki z mitingu :) Ludzie ładnie opisani, oraz małe sprostowanie na dole... Pozdrawiam :)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Autor Jedni mówią na to gandzia, inni mówią na to kali, inni znowu marichuana a to się po prostu pali ;) Tak na serio to paliliśmy akcyzy od fajków, żeby zrobić sztuczkę pod tytułem "wytrysk łosia". Nie promujemy narkotyków, zielsko nie jest mile widziane na forumowych zlotach :] Rodzice - możecie być spokojni o swoje dzieci kiedy jadą na zlot ;) pozdro
Napisano 11 Wrzesień 200717 l JA fajek też nie pale, tylko akcyzy przed wytryskami słonia :P Hahaha P.S. rurki były tylko przy pierwszym piwie i to dlatego żę pani kelnerka podała mi piwo z poczwórną porcją imbiru :D
Napisano 12 Wrzesień 200717 l No Palenie to totalne złooooo, nie rozumiem ludzi którzy to robią :) bo to nie racjonalne...